מלבד שתיית תה כחלק מטקס האפטרנון תה, אחת המנות הפופולריות והמוכרות מן המטבח הבריטי (שהודות לה, יש לשף ארז שטרן גם סדנא של המטבח הבריטי) העשוי מנתחי דג טבולים בעיסת בצק דלילה (בצק בירה כאפשרות) ומטוגנים בשמן עמוק חם, ומוגש עם תוספת של צ'יפס עשויים מתפוחי אדמה. לאוהבי האוכל הפשוט, ילוו את האכילה במיונז, קטשופ וחרדל. אך למי שרוצה להתאמץ מומלץ להגיש לצד הפיש&צ'יפס גם רוטב רמולד או רוטב צ'ימיצורי

כלים:               סיר לטיגון, קערה לבלילה, מטרפה, נייר עיתון, גליל של נייר סופג, כף ספיידר להוצאת המטוגנים מהשמן, מגש שטוח לצינון וספיגת השמן. 

כמות:              8-10 סועדים

זמן הכנה:         30-60 דקות

זמן בישול:        20-40 דקות

מצרכים:
1 ק"ג פילה דג מאיכות טובה, ללא עור ועצמות, חתוך לרצועות
לבלילת הציפוי:
3 ביצים
כוס קמח תופח
2 כפות קורנפלור
500 מ"ל בירה

גרידה מלימון אחד
מלח

שמן לטיגון עמוק

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.