כמות:                8-10 סועדים

זמן הכנה:          30-60 דקות

זמן בישול:        20-40 דקות

מצרכים:
1 ק"ג פילה דג מאיכות טובה, ללא עור ועצמות, חתוך לרצועות
 לבלילה:
3 ביצים
כוס קמח תופח
2 כפות קורנפלור
500 מ"ל בירה
מלח

שמן לטיגון

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785
כתובתנו: דרך בן צבי 84, תל אביב

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.