מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן זית
½ ק"ג בשר בקר טחון
רוטב על בסיס עגבניות או
1/2 שימורי עגבניות מרוסקות
אורגנו (יבש או טרי)


כמות:                4 סועדים

זמן הכנה:          5 דקות

זמן בישול:        30 דקות

המצרכים לבשר:
3          ק"ג אסדו בקר/שורט ריבס עם עצם המתאים לתבשיל קדירה.
מומלץ לבקש מהקצב
1          בצל גדול חתוך בינוני
2          שיני שום חתוך לפרוסות דקות
4          עגבניות בשלות חתוכות גס-קוביות של בערך 2 ס"מ
1          בקבוק יין אדם
2          עלי דפנה
            פלפל אנגלי שלם
טימין, רוזמרין
מלח, פלפל
 
לפירה כרובית
2          כרוביות בינוניות
חמאה
מלח

 

 זמן הכנה:          10 דקות
 
זמן בישול:         שעתיים
 
כמות:                6 סועדים

המצרכים:
1 ק"ג לערך או ארבע פרוסות עבות של בשר עם עצם המתאים לתבשיל קדירה (יש לבקש מהקצב)
4-5 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גס
עלי דפנה, פלפל אנגלי, גבעולי טימין/גבעול רוזמרין
1 בצל גדול חתוך לקוביות גסות
4-5 שיני שום שלמות קלופות
5-6 עגבניות בשלות חתוכות גס (קוביות של בערך 2 ס"מ)
1 בקבוק יין אדום
1 גזר חתוך לקוביות של כחצי ס"מ
1 שורש סלרי מקולף וחתוך לקוביות דומות
1 שורש פטרוזיליה מקולף וחתוך לקוביות דומות

אפשר לשלב ירקות שורש נוספים כגון:
סלק מקולף וחתוך לקוביות של כחצי ס"מ
צרור פטרוזיליה קצוצה

 


זמן הכנה:          20 דקות

זמן בישול:         3-4 שעות

כמות:                4 סועדים

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785
כתובתנו: דרך בן צבי 84, תל אביב

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.