שף ארז שטרן מציע סדנאות, קורסי בישול ואפיה, בתחומים מרתקים ומעניינים. נושא כל קורס ממוקד בתחום אחד, אך נלמדים ומשולבים בו אלמנטים וידע רבים. כל זאת, מתוך רצון להעביר בצורה מעניינית ומאוזנת, מורכבות של המוצר ,את טעמיו, הריחות, והמרקמים. מטרת העל של כל סדנא, לבנות ביטחון בקרב המשתתפים. להוכיח שבישול איכותי הינו זמין ופתוח לכולם ותלוי הרבה בכשרון המבשל אך גם ביכולת האילתור.
כל סדנא אורכת כארבע שעות לערך. קורס המתוקים מורכב מארבע סדנאות נפרדות בנות ארבע שעות כל אחת. מספר משתתפים מינימלי בכל סדנה 8. מקסימום מוזמנים 20 איש.



דרך הלימוד מחולקת לשלושה:
* הסברים כלליים והצגת תכלית
* הכנה פרונטלית (במטבח הפתוח לעיני ובפני הצופים) של המתכונים והנושאים השונים ע"י השף. בחלק מהסדנאות ההכנה נעשית במשותף עם המוזמנים
* טעימה של המנות השונות על ידי האורחים
בכל מקרה, בסטודיו שף-ארז שטרן מאמינים בגמישות לצרכי הלקוח שהיא שם המשחק. בכל מקרה וקבוצה רוצה ומעדיפה דברים אחרים בתפריט יש מקום לשנוי וחידוש. הנושאים המוצעים ברשימה הבאה הם המלצות בלבד. ניתן לשנותם ולהחליפם לפי רצון הקבוצה

הסטודיו והשף ארז שטרן אינם מתעסקים ביחידים וזוגות הרוצים להצטרף לקבוצה קיימת אלה בונים תפריט ע"פ צורך של קבוצה קיימת.
אז מה יותר כבד? ארני פורד מטנסי ששר את שיר 16 טון? או 12 טון של להקת הנח"ל? קבלו שני שירים במשקל כבד  מ א ו ד ! !



הבאנו לכם גם את השף הסטון בלומנטל (ממסעדת The Fat Duck בלונדון) מסביר ומתנסה במגוון סוגים של בשר בקר. וגם את הכלב של מתי כספי שנכנס לאלטליז וגנב לו עצם משם...

 

 

 

קרפצ'יו בקר

 

*****


שניצל וינאי משייטל עגל בקר

 

*****


נתח סינטה עשוי בתנור בפריסה לעיני המוזמנים

 

תבשיל קדירה נימוח

 

*****


   פילה בקר עשוי על הפלאנצ'ה בסגנון וולינגטון  

 

*****

 

קינוח

קן חלב ציפורים

 

 

 
 
לנוחיותכם, תוכלו להיוועץ גם בשאר סדנאות הבישול שאנו עורכים כמו למשל סדנאות הנושא: צימחוני ודגים, או קורס המתוקים (המחולק אף הוא לארבע סדנאות נפרדות) ובנוסף הסדנאות האזוריות-לאומיות, כגון הסדנא האסיאתית, הסדנא הצרפתית, האמריקאית ,הבריטית וזו הספרדית.
כל הסדנאות אורכת בין ארבע לחמש שעות, וכוללות את הסדנא עצמה ואת הארוחה שלאחר ההכנות.