המטבח שלכם יכול להפוך למקום נוח ויעיל לעבודה. לי זה ברור, מה אתכם?
המטבח הוא לב הבית, הוא המקור לחיים, ממנו יוצאים הריחות לטיול בחדרים בליל שבת. הסירים המבעבעים על הגז הם הסימן לבטן להתחיל לקרקר. המטבח הוא כמו חדר מבצעים. כשכל בני הבית מתיישבים לשולחן הצלחות מתמלאות והסיפורים מתחילים להישפך: מי אמר למי, מה ההוא מתכנן מחר. עקרונות, מחשבות, דעות מוחלפות כאשר הצלחות מלאות. תסכימו איתי שהמטבח זקוק לתשומת לב מיוחדת. הבישול בו יכול להפוך לחוויה נוחה יותר משחשבתם.
מטבחים במסעדות בנויים בצורה כזו שהבישול בהם יהיה יעיל ומזמין: המיקום של משטחי העבודה, גודל הכיורים, מיקומם לעומת מבנה הכיריים הרחב, אזורי המזווה, אזורי הכלים, סוג הברזים, כל אלה חשובים לבשלנים, לטבחים. מי שמכין את הארוחות בבית בטח מחייך לעצמו. הרבה יותר קל לעבוד בחלל גדול ונוח מאשר בחלל קטן שאין בו מקום לזוז.



אתם מתכננים שיפוץ למטבח?
שווה לכם שיחת ייעוץ איתי. כשף פרטי עם ניסון של למעלה מעשור, ראיתי, התנסיתי וחוויתי עבודה באין ספור מטבחים מקצועיים וביתיים כאחד במהלך שנות עבודתי בארץ וברחבי אירופה. עם ניסיון כמו שלי, אני בטוח שאני יכול לעזור למטבח הביתי שלכם להפוך למקום נוח ויעיל לעבודה גם אם הוא קטן. כדאי שנשוחח. מקסימום הרווחתם רעיונות חדשים.
שמי ארז שטרן, שף ובעלים של סטודיו לאירוח בתל אביב. שנים של ניסיון במסעדות בצרפת ובמסעדות גורמה בארץ גרמו לי להבין שלכל אחד מגיע להגשים חלום ולבשל ארוחות גורמה בביתו, במטבח שלו בבית. אני אוהב לארח חברים ואירועים הן בבית והן בעבודה: התכנסות משפחתית, ימי הולדת, חתונות, בריתות וחגיגות בר מצווה וכמובן אירועים עם אוריינטציה עיסקית. אני מוצא כל פעם מחדש כמה חשוב שהמטבח שלי יהיה מעוצב כמו שצריך כדי שיהיה לי נוח לעבוד בו.

 איך זה אצלכם בבית?
מי שרגיל לעבוד בסביבה שאינה נוחה, לא תמיד מבין על מה אני מדבר, ומה היתרון שלי כשף בעיצוב מטבחים ביתיים. לא פעם ולא פעמיים, אנחנו מתרגלים למה שיש, יודעים לנווט את עצמנו במרחב הקיים במטבח הביתי. מלבד היותי שף שמבשל לאנשים ולקבוצות, אני מציע שירות של עיצוב ושיפוץ של מטבחים. ואם כבר שיפוץ, אז למה לא לעשות את זה כמו שצריך הפעם?
חווית הבישול במטבח הביתי היא חלק מהחיים, בין אם נרצה בכך ובין אם לאו. אוכל הוא חלק מהחיים שלנו כבני אנוש. המטבח הוא עניין של התפתחות אנושית. ועל ציר הזמן, ברור לכולם כי המטבח ההוא נקודת ייצור חשובה בתפריט היומי של כולנו מחד ועם סכנות לייצור בקטריות מאידך. בעזרתי, המטבח שלכם יכול להיות מעוצב בצורה הנכונה כדי שלכם יהיה נוח לעבוד בו. זה לא משנה אם מדובר במטבח קטן או גדול. ישן או חדש. הניסיון שלי בעשרות המטבחים בהם עבדתי כשף מקצועי יעזור לכם לבצע את התוספות ולתכנן את העיצוב הנכון והמתאים לכם בהתאם לחלל ולאפשרויות העומדות בפניכם. רגע לפני שאתם מזמינים מטבח מאיקאה או מהנגר, עשו לעצמכם טובה, התקשרו אליי לתיאום פגישת ייעוץ ראשונית ללא תשלום. איכות החיים שלכם יכולה להיות הרבה יותר טובה ממה שהיא עכשיו, והמטבח שלכם יפה יותר ופרקטי לכל המשתמשים בו
אז איך אני עושה את זה?
אני לומד את הרגלי הביצוע שלכם במטבח. מנתח הן את צורות העבודה הנכונות שלכם והן את הטעויות הקיימות במטבח הביתי שלכם. אני פה תמיד בשביל להסביר, ללמד ולהדריך את כל הנוגעים בדבר מה ואיך צריך מטבח להיראות ולהיות מעוצב. אני מציג בפניכם את ההרגלים הקולינאריים שלכם ומראה לכם כיצד עם שינוי בעיצוב המטבח (לפעמים אלו הם שינויים קלים), הם הופכים להיות הרבה יותר נוחים, ופרקטיים. במטבח-הן העיצוב המודרני והן הפרקטיות חשובים לעוסקים בבישול. זו ההבטחה שלי.