תפריט לאוהבי הבשר הינו תפריטים לקרניבורים שביננו. אך בסטודיו שף ארז שטרן, אנו חושבים הן על הקרניבורים והן על הצימחונים והבריאותנים שבין לקוחותינו. אחד מתפקידנו זה לברר מבעוד מועד עם הלקוח המזמין את צורכיהם של כלל המוזמנים בארוחה. ולכן, כל אחד מן המוזמנים לארוחה יימצא את תאוותו בתפריטים שאנו מציעים מבעוד מועד לפני האירוע.



 

על מחית של דלעת וערמונים, פרוסות פיטריות בר של העונה

קצף של מיצי ציר עוף

 

פטה כבדים ומרמלדת פירות הדר מוגשים עם טוסטוני לחם בריוש

 

כבד עוף צלוי על הגריל מוגש עם עוגת עשבי תבלין קלילה וספוגית,

לימון קונפי ורוטב פורטו מצומצם

 

מוח עגל ברוטב חמאה לימונית

 

קרפצ'ו בקר פרוס דקיקות, רוטב חזרת לבנה ובעיטור של מחית סלק

 

*****

 

קוסקוס של שוק טלה וירקות שורש (מינימום 8 סועדים)

 

נתח סינטה עשוי בתנור ובפריסה לעיני הלקוח בתוספת פולנטה של סולת תירס, רוטב ציר בקר

 

חזה אווז צרוב במחבת על פרוסות בטטה מתוקה בטימין ודבלים ביין אדום ודבש

 

אוסו בוקו של עגל בטעמי הדר, בליווי חיטה מלאה וציר עגל מרוכז

 

קורקבנים של עופות חופש מבושלים ארוכות מונחים על תבשיל עדשים מעושנים וקוביות גזר, קצף של ציר עוף

 

*****

 

קינוחים על בסיס פירות

טארט תפוחים נוסח קראמבל, גלידת וניל

 

בננות מקורמלות על גבי עוגת בננה, גלידת שוקו-בננה

 

עוגת ריזוטו חמה של פירות מסוכרים בחלב, ציפוי עדין ודק של שיברי עוגה, סורבה אשכוליות אדומות

 

קינוחים לאוהבי השוקולד

עוגת שוקולד חמה ונמסה עם קרם ברולה שוקולד

 

עוגת שוקולד עשירה של בראוני אגוזים וגלידת מוקה

 

סופגניה חמה-קרה של טראפלז שוקולד, על מצע של ריבת קליפות אשכוליות אדומות ושקדים,

פילטים של פילחי אשכוליות וסורבה מנטה-לימון

 

*****

 

קפה / מבחר תה / שוקו

 

 

 

רק רצינו לומר לכם כי התפריטים באתר זה מייצגים את יכולותיו של שף ארז שטרן, אך אינם מחייבים אותו בשום צורה לדבוק בתכולתם המלאה.