Pin It

כל שנה הריטואל חוזר על עצמו ובאמצע חודש דצמבר אנחנו מתחיליo לשאול את עצמנו איפה נחגוג את ערב הסילבסטר? עם שמפניה או קאווה? אם אהוב או אהובה חדשים? אז עכשיו אין מה לדאוג כי בסטודיו שף - ארז שטרן מצאתם את הפיתרון

 כאן תמצאו את כל מה שחשבתם ומעבר. גם שף פרטי, גם לוקיישן, גם סביבה נוחה ונעימה, וגם אוכל טוב.

אפריטיף של קאווה וליקר אפרסק או פונץ' חם,
בליווי מתאבנים קטנים בעת ההתכנסות

 

*****

 

ראשונות
מוס פורל על בליני ירוק סלט שורשים ורוטב חזרת לבנה
או
פאטה כבדי ברווז, קראנצ'י גרנולה, דבלה מתובלת ג'לי פורט
או
V מרק קרם דלעת-ערמונית מוגש עם באן מאודה וגבינת עיזים

 

מבחר לחמים טריים עם ממרחים

 

*****

 

עיקריות
מניפה של חזה הודו, פרסניפ מקורמל, נקניקיית הודו ארטיזנלית ופירה תפוחי אדמה
או
פילה בקר בנוסח וולינגטון עם תבשיל כרוב מעושן עם פירה חבושים, ערמונים ושזיפים
או
סלמון טרי צרוב במחבת, דים סאם במילוי ירקות ירוקים, רוטב שמפנייה
או
V ריזוטו בצל לבן, מבחר פיטריות עונה, רוטב פיטריות כמהין

 

*****

 

מתוקים
עוגת אגסי ווילאם וקראמבל שקדים
ברד-פודינג לכריסטמס, רוטב שמנת-ברנדי
מוס שוקולד קראמבל קפה וגלידת מסקרפונה ודובדבני אמרנה

 

מבחר גבינות ארטיזנאליות ישראליות
משקאות קלים – חופשי ושתייה חמה: קפה / מבחר תה / שוקו