מסיבות פורים חוזרות לחג הקרנבלים האולטימטיבי. שבוע המסיבות הכי צבעוני של השנה יוצא לדרך וזה הזמן להיות היפסטר בלי שישפטו אותך, לצאת במחשוף צועק בלי שיצעקו לך ולחבוש את הפאה הצבעונית שמעלה אבק בארון. כל זה בליווי אלכוהול עד דלא ידע - כי בפורים כולנו נאמנים למסורת. אז כדי להקל עליכם את החיפוש אחר...

כרדיט: ענת ספרן

אין דבר שישראלים אוהבים יותר, מאשר לארח ולהפתיע את אורחיהם ומוזמנים שונים אצלם בבית. במיוחד כשמדובר בארוחה עם תפריט מקורי וייחודי הכולל שלל מנות גורמה עשירות בטעמים ומגוונות בטקסטורות. לא פלא שבשנים האחרונות אנו עדים למגמה רצינית של חידוש, שיפוץ ועיצוב פנים בתים 

איך הזמן עובר כשנהנים? עם כל כל הרבה אורחים ולקוחות לאורך שמונה שנותינו אצלנו או אצלכם? - ואתם מוזמנים לדגום מיכולותינו. כאן תמצאו תפריט שרקחנו מראשונו אך לא מחייב אתכם בשום צורה. כי את התפריטים שלנו אנו בונים תמיד על פי צורך ושיחה מקדימה. רוצים לדעת איך זה עובד? הקליקו על הלינק או...
בני ישראל במצריים היו עבדים - היום אנו בני חורין כי פיתחנו מדינה עצמאית, אך ריח האביב מרחף מכל עבר וכבכל חג - גם השנה, רקחנו בעבורכם בסטודיו שף-ארז שטרן תפריט לאירוח הפסח, עם תפריט שחלקו תפריט מסורתי המשלב קריצות עכשוויות. ומכיוון שמלבד הקריאה בהגדה, החג מאופיין בשירים רבים קבלו את סיפור ארבעת...
החיים היפים אסטטיקה וטוב טעם הרחבת קשת ארומתית ודגוסטטיבית יצירתיות ויוזמה  אלו הם רק חלק מהעקרונות שמובילים אותנו ואליהם אנו שואפים בסטודיו שף-ארז שטרן. לשף ארז שטרן ולצוותו תחשב זכות, כבוד ואתגר לענג ולפנק את לקוחותינו כל פעם מחדש. בדיוק כמו שאנחנו מתגאים באמנת השירות שלנו.

איך אנחנו, בסטודיו שף – ארז שטרן יודעים שאירוע שאנו עורכים, הופך להצלחה?

ארוחות עסקיות בישראל הן לעיתים מלכודת פוטנציאלית ללקוח שבא בשערי מסעדות שונות. מנות ראשונות מצומקות לכדי ממדים מיניאטוריים, תפריטים מפתים שמתחילים בעלות של 35-40 ₪ אך מתבררים כמצע להתרחבות כלכלית בהתכוננות לשידרוגים, תוספת וקינוחים שעולים לפעמים כמו כל העסקית (ומגיעים בגודל שצוחק על הלקוח...

Jim's marketing blog

לשפים בכלל ולכאלה שמחשיבים את עצמם כיצירתיים-יש רף גבוהה! והאמת היא, שלי אישית, הוא מתרומם בכל יום מחדש. לא פעם קשה לי לחדש ובכל זאת אני מנסה לעמוד באתגר, לרוב ללא קשר לדרישות הלקוח המזמין.

יש טענה ששמונים אחוז מהעסקות המוצלחות בעולם נחתמות על מפיות במסעדות כחלק מאירוע עיסקי או ארוחה עיסקית. הנה לכם שני סרטונים אודות ארוחה עיסקית ואיך מנהלים אחת כזו באפקטיביות.  

credit: touristisrael.com

שיתוף פעולה בין מוטי קלמוביץ וסטודיו שף-ארז שטרן המציע סדנאות בתחום היין והאלכוהול כסדנא מקצועית או בליווי ארוחה תואמת פרי ידיו של השף ארז שטרן. בשונה משירו של יוסי בנאי המדבר על שיכרותו (ולא מיין), כלומר שהוא מאוהב...סדנת יין - בסטודיו שף - ארז שטרן מלווה ביינות ישראלים איכותיים עם אופציה לעריכת...

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.