credit: durhamlane.com

כשף וכמי שלמד (בין השאר) את יסודות הכלכלה בבית הספר ע"ש פול בוקוז בליון, אהבתי את החוק בכלכלה שנקרא "חוק פארטו". זהו חוק בכלכלה שידוע גם בכינויו חוק ה- 20 / 80. יש לו הרבה השלכות והגדרות, כאשר שתיים מהן - אני אוהב במיוחד.

בשנים האחרונות הולך ומתפתח בארץ טרנד של אירועי בוטיק. אירועים כאלו הם למעשה אירועים שתפורים במיוחד עבור הדרישות הספציפיות של כל אירוע ואירוע, ודורשים תשומת לב מיוחדת ומקום שיודע לתת את המענה ולספק את כל הצרכים של מפיקי אירועים ולקוחותיהם.

credit: Rosemary Lowndes

או כל הטריקים שמסעדנים יגרמו לנו להזמין יותר החל ממוסיקה המתאימה לבחירת יין ועד שמות זרים שנשמעים אותנטיים על אף זרותם, למסעדנים יש דרכים רבות לשכנע את הסועדים להזמין ארוחות עתירות רווח.

בסטודיו שף-ארז שטרן, מציעים ליווי מקצועי של שף פרטי ושל מתכונאי לצורך הוצאת ספר בישול משלכם, שירכז את המאכלים שעליהם גדלתם. איך עושים את זה? מתחילים עם הטיפים שאספנו עבורכם.

קיבלתי איזה סיפור מלא השראה מחבר, יניב זייד – שמו, אך ידוע יותר בכינויו ד"ר שכנוע. והסיפור קשור לגל הראשון של הקורונה ברבעון הראשון של שנת 2020, כאשר דוכן פלאפל בגבעתיים שקיים כבר 42 שנה

ישראלים רבים שיודעים ליהנות מאוכל משובח, יודעים היום להעריך את היתרונות הגלומים בארוחות עם שף שמגיע עד אליהם הביתה, ומציע מגוון רחב של תפריטים המותאמים במיוחד לחיך ולטעמם המדוייק של המוזמנים, ובמיוחד כאשר האורחים והמוזמנים ישראלים עם טעם פרטיקולרי.

credit: Getty Images

גבר ואישה (ופראנסיס לאי אחד)....אם הגעתם לאתר שלנו זה כבר סימן טוב, שאתם יודעים מה אתם רוצים, ואתם ממש מבינים ששף פרטי הוא הפיתרון לצורך שלכם. נותר רק לברר שמחירו של שף פרטי לאירוע מתאים לכם ולאירוע שאתם מתכננים. בגדול, שפים פרטיים יש היום בשפע (מה לעשות, כולם חכמים כולם - ע"פ הגשש החיוור) ולכן...

credit: Domaine de Verchant

אחרי תקופת הסגר וקורונה, כבר הבנתם שאתם חייבים לרענן את חיי הרומנטיקה שלכם באיזה ארוחת שף רומנטית. האמת, עוד מעט גם מתרחש עלינו תקופת הקיץ ובמיוחד ט"ו באב – הלא הוא חג האוהבים. אז חשבתם על מסעדה? אם אתם שואלים אותנו, ברור שעדיף להזמין שף הביתה!!! לארוחה זוגית ומיוחדת... קבלו כמה רעיונות (לא...

credit: miningmx.com

אז איך חוזרים לשגרה אחרי חופשה ארוכה? או אחרי סגירה מאולצת של העסק בעקבות נגיף הקורונה? בין אם זה חגי תשרי, עונת המלפפונים (חופשת הקיץ) או חופשת הפסח וגרורותיה? איך חוזרים ומחזירים את כולם לשגרת העשייה? או איך גורמים לכל החלקים בעסק לנצוץ כמו יהלומים שיצאו מפס השיוף? 

כרדיט: משתלת דרך הגנים

בזמן המחאה החברתית של יוקר המחייה בשנת 2011, כבר מלאו שנתיים לסטודיו שלי בבית פנורמה בדרום תל אביב. שמעתי משפע של אנשים, קולגות למקצוע ולקוחות משפטים כמו: "עכשיו לא הזמן למכור יקר" "כולם עכשיו מורידים מחירים – אין ברירה", "אני חושש מהעלאת מחירים" "במידה ואמשיך למכור במחיר גבוה - אף אחד לא יקנה...

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.