כלים: תבנית: מלבנית (27X33 ס"מ), קערה לערבוב, מיקסר ידני או מערבל בסגנון קיצ'ן-אייד, לקקן
זמן הכנה: 15-20 דקות
זמן אפייה: 40-45 דקות
 
מצרכים:
220 גר' שוקולד
300 גר' חמאה
5 ביצים
550 גר' סוכר (2 ושלושת רבעי כוסות)
220 גר' קמח

חמאה/שמן לשימון התבנית
 
אופציה להעשרה: תמצית וניל / תמצית קפה
לקישוט:  מלח ים גס / שוקו-צ'יפס מריר/לבן/אגוזי פקאן

הוראות הכנה:
1. מכניסים את השוקולד והחמאה לקערת פלסטיק וממיסים במיקרו גל כשתי דקות על להמסה של השוקולד. שלב זה ניתן לעשות גם בבן מרי (קערה על סיר עם מים הממיסים את השוקולד והחמאה)
2. במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר לכדי קצף עשיר ושמנתי
3. בעזרת מטרפה ידנית טורפים את מסת השוקולד-חמאה שבקערה לכדי מסה אחידה
4. מוסיפים את הקמח למסת השוקולד וממשיכים לערבב היטב.
5. מעבירים את מסת השוקולד הכבדה לקערת העירבול של המיקסר עם מסת הביצים המוקצפים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה ושוקולדית. לאלה שאוהבים להעשיר ולגוון מומלץ בשלב זה להוסיף את תמצית וניל או תמצית הקפה
6. שופכים את מסת השוקולד לתבנית משומנת מראש.
7. מקשטים בשוקו-צ'יפס או במעט מלח גס ממעל
8. אופים 40 עד 45 דקות בחום בינוני (175°C / 325°F).
9. מוציאים, מצננים לארבע שעות לפחות.
10. מומלץ לחתוך את התבנית לריבועים של 3X3

בראוניז בראוניז2 

ציון 0 מתוך 5 - הצביעו 0
Thank you for rating this article.