עברו ועפו להם השנים בהם הוזמנו לחתונת הדילמה עם בורקס או רבע עוף. הימים הללו הם כבר מזמן מאחורנו, לשמחתם וטובתם הרבה של יוסי בנאי (מהנדס) ורבקה מכאלי (אשת מהנדס). ובשירו של פיל קולינס תוכלו להבין שאהבה לא באה בקלות וצריך לתת ולקבל...





לכן, כיום חוזרים זוגות מתחתנים לקיים חתונות קטנות ואינטימיות לאורחים קרובים בלבד. החתן והכלה הם בד"כ הגורם המכריע על גודלו וייחודו של אירוע החתונה. ואם כבר חתונה קטנה-אז עם השף ארז שטרן. ואם כבר חתונה קטנה עם השף ארז שטרן, אז אולי בבית? למה בבית? כיוון שבית הוא המקום הנינוח והמוכר לכולנו. הוא מקום המבטחים אליו תמיד נרצה לחזור. הבית הוא מקום המפלט, הפינה השקטה שלנו אחרי יום עבודה, ולכן הוא גם המקום בו נתנהג בצורה הטבעית ביותר.

סטודיו שף - ארז שטרן מציע לכם לוקיישן שמזכיר את הבית. ובמקביל יעזור לכם בתכנון חתונה בבית פרטי. כל מי שתוהה לגבי אירוח של אירוע חתונה - אז סטודיו שף - ארז שטרן, הוא המקום (!) לחתונה קטנה, אינטימית ומהנה. עונת השנה המועדפת לתכנון חתונות יכולה להיות החל מעונת האביב, עבור בקיץ, ועד לעונת סתיו (שבישראל נחשבת עדיין לעונה חמה יחסית).

השלב הבא באירגון חתונה הוא החלטה בדבר הקונספט של החתונה עצמה. האם אתם אוהבים את המסורתי והקלאסי עם מארש החתונה של מנדלסון וכל הטאררם?. או שאתם יותר מודרנים ומחפשים דברים יותר עכשווים? אצלנו תמצאו התאמה לגודל ולאופי הלוקיישן והמארגנים. קונספט אחד לדוגמא יכוון לאירוע של מנות קטנות, מה שנקרא מנות טאפאס או פינגר פוד. זהו אירוע הדומה לאירוע קוקטייל, בו מוגשים מגוון מנות קטנות בעזרת מלצרים מסתובבים. קונספט נוסף יכלול ארוחה בישיבה ובהגשה אישית (בעזרת מלצרים) של התפריט. המוזמנים מתיישבים סביב שולחן: בין אם שולחן אבירים מרכזי אחד ובין אם סביב מספר שולחנות.
עוד קונספט יבוסס על חלוקה לשני אזורים, אזור קבלת פנים (שהופך לאיזור מזנונים) ואזור ישיבה עם שולחנות לאורחים. זהו הקונספט המקובל ביותר כיום בישראל.

תוכלו תמיד להיעזר בשירותיו של סטודיו שף - ארז שטרן לתכנון החתונה באופן עצמאי. אנחנו חוסכים לכם את השימוש במפיק. אך תמיד נשמרת לכם האופציה להשתמש במנהל אירוע שיסנכרן בין כל נותני השירותים. והוא יכול ללוות אתכם ולבחור בשבילכם את כל הפרטים הנדרשים לתכנון האירוע.

איך תדעו מה לבחור מתוך התפריטים של סטודיו שף-ארז שטרן? לכל אדם ישנו טעם שונה וזה היופי בלערוך אירוע קטן בבית. עם השף ארז שטרן, לא תוכלו ללכת לאיבוד. ארז ינחה וידריך אתכם בכל הקשור בהתאמת התפריט לקהל המוזמנים שיהיו בחתונתכם.
חשוב לשמור על הקו העיצובי שבו בנוי הלוקיישן בו מקיימים את החתונה. בין אם זה בלופט אורבני ובין אם זה אצלכם בבית, בטח תאהבו את הסגנון של השף ארז שטרן - מומלץ לשמור על הקיים כדי להטביע את הייחודיות ואוטנטיות של המקום. אם תרצו עיצוב אחר וודאו שהוא מתכתב היטב עם עיצוב הכולל.




היופי בתכנון חתונה שאתם מחליטים על הכל: יום בשבוע, שעת ההתכנסות, החופה, האם אתם רוצים לערוך חתונה הפוכה? או חתונה בשקיעה? הכל תלוי בכם. כמובן שצריך לזכור שתוכן האירוע יתאים לקהל בשביל הצלחת החתונה והזרימה של הזמן והקהל. זכרו תמיד להיות מציאותיים, עם הרגלים על הקרקע אך עם רעיונות ובדמיון בשמיים.
בין שאר היתרונות בקיום חתונה בסטודיו שף - ארז שטרן הוא הטאצ' האישי שלכם שתוכלו להטביע על החתונה. האירוח נעשה כאילו בבית פרטי ואתם בחרתם בו כל פרט ופרט. השקט ויופי של המקום. העיצוב והאוכל. השונות, הבידול והייחודיות כאן מדהימים. ואת זה אי אפשר להחליף באולם ו/או בגן אירועים. כמובן שלא כל אחד יכול לערוך חתונה בסטודיו שף - ארז שטרן אבל אלא שיכולים לעשות זאת-יוכלו להנות מחתונה אישית ואינטימית, בפרטיות ודיסקרטיות-שבה אתם והמוזמנים שלכם, תרגישו בבית.