כמות:                6-8 איש
 
זמן הכנה:          10 דקות
 
זמן טיגון:           10-15 דקות
 
מצרכים:
2 תפוחי אדמה בינוניים
1/2 ק"ג קישואים שטופים וללא קצוות
1 בצל יבש קטן מקולף
1/2 אריזה אבקת אפייה
1 ביצה
3 כפות קמח תופח
מלח/פלפל
חופן עלי נענע טרייה קצוצה
 
שמן לטיגון

 
לרוטב היוגורט
גביע יוגורט
1 שן שום קטנה קצוצה
3 ענפי נענע קצוצה
מלח-לפי טעם

כמות:                6 סועדים
 
זמן הכנה:          30 עד 45 דקות
 
זמן אפייה:         45 עד 60 דקות
 
מצרכים:
6          פרוסות מרובעות של בצק עלים מרודד, בגודל 10X10 ס"מ כל אחת
2-3       עגבניות בינוניות
שמן זית לזילוף
עלי טימין
מלח ים גס
 
לריבת הבצל:
2          בצלים בינונים חצויים ופרוסים דק
2          כפות שמן זית
2          כפות חומץ בלסמי
3          כפות סוכר לבן
            קורט מלח
            מעט עלי טימין

כמות:                12 סועדים
 זמן הכנה:          30 דקות
 זמן אפייה:         30-40 דקות
 כלי אפייה:         תבנית פיירקס בגודל 30X35 או 27X33 ס"מ
 
מצרכים:
דפי לזניה לשתי שכבות בתבנית שנבחרה
 לרוטב בשאמל-תרד:
100 גר' חמאה
100 גר' קמח
2 כוסות חלב חם
מים חמים
2 גביעי גבינת קוטג'
מלח
אגוז מוסקט
300-400 גר' תרד קפוא (אפשר משני סוגים: טחון/עלים)
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
 לרוטב עגבניות:
3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
6-7 עגבניות בינוניות-בשלות חתוכות לקוביות
או 1 שימורי עגבניות מרוסקות/קוביות (400 גר')
1 כף אורגנו יבש
מלח/פלפל
2 כפות גדושות של קטשופ או רסק עגבניות

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785
כתובתנו: דרך בן צבי 84, תל אביב

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.