זמן הכנת הבצק:          15 דקות
 
זמן התפחה ראשונה:   60 דקות
 
זמן התפחה שנייה:      20-30 דקות
 
כמות:                        20 יח'
 
מרכיבים
1/2 ק"ג קמח
1-כפית מלח
2 כפות סוכר
50 גר' שמן (קנולה)
50 גר' חמאה (לא מלוחה)
גרידת לימון
3 ביצים
חצי כוס חלב
חצי קוביית שמרים טריים
 
שמן לטיגון

כמות:                6-8 איש
 
זמן הכנה:           10 דקות
 
זמן טיגון:           10-15 דקות
 
מצרכים:2
2 בטטות גדולות
1 חופן עירית קצוצה דק
 2ביצים
1/2 כוס קמח
 1/2כוס פירורי לחם
1 אריזה אבקת אפייה
מלח/פלפל שחור גרוס
 
שמן לטיגון (ראו הוראות הכנה)

מות:                6-8 איש
 
זמן הכנה:          10 דקות
 
זמן טיגון:           10-15 דקות
 
מצרכים:
3-4 תפוחי אדמה גדולים
1 בצל יבש קטן מקולף
2 ביצים
1/2 אריזה אבקת אפייה
3 כפות קמח
מלח/פלפל

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785
כתובתנו: דרך בן צבי 84, תל אביב

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.