הללויה! הללויה! פעם אחת של פרדריק הנדל ופעם שניה של ד"ר אלבן....ותודה שמצאתם והקדשתם מזמנכם כדי להכיר ולהכנס לאתר של השף ארז שטרן
ארז שטרן הוא שף פרטי המארח לארוחות גורמה. ארז הוא בוגר ביה"ס ע"ש פול בוקוז בליון, Institut Paul BOCUSE-צרפת. במסגרת לימודיו, עבד במטבחים מכוכבים ברחבי צרפת. כדי ללמוד עוד אודות השף הפרטי ארז שטרן, אתם מוזמנים לעבור לדף אודות השף. השירות אותו מציע השף ארז שטרן הוא למעשה ארוחות פרטיות באינטימיות מסביב לשולחן (עד 30 מוזמנים) או אירועים בסגנון קז'ואל (אפשרות להגשה בסגנון קוקטייל או מזנון עד 70 איש).




השירות והמיקום מתאים לכל סוג אירוע. החל מארוחות עיסקיות; ישיבות מוטיבציה והתכנסויות שונות לצוותי עובדים או למפגשי הנהלה; אירוח אנשי עסקים מחו"ל; השקות מוצר; מסיבות עיתונאים; שבת חמין; מסיבות רווקים/רווקות; בריתות, בראנץ' משפחתי-ולא שיגרתי; וכמובן גם במסגרת חברית, סביב לכל נושא אפשרי או אירוע ייחודי משותף.

תפריט לדוגמא יכלול: אפריטיף, מבחר מנות ראשונות, מספר עיקריות, ומגוון קינוחים גדול. זוהי למעשה ארוחת טעימות שנותנת ללקוח לדגום מספר רב יחסית של מנות (בגדלים מוקטנים) מפרי יצירתו של השף. המנות אולי קטנות מן הממוצע, אך אכילה של סך המנות ממלאת ומענגת את כל החושים. בנוסף לארוחה, מתלווים לה גם מבחר לחמים וממרחים, שתייה קלה וחמה בסופה. האירוח כולל עריכת שולחן מהודרת. אפשרויות בחירה רבות בתפריט המשלב מטבח צרפתי עם השפעות ים תיכוניות והשראה בינלאומית. תשובה מתאימה ניתנת גם לצמחונים או לבעלי כל רגישות אחרת. דגש נוסף ניתן גם לאוהבי שילובים בין מזון ויין.

"רוב רובם של לקוחותיי מזמינים תפריט Carte Blanche המכיל בין עשר עד חמש-עשרה מנות, כל זאת תוך התאמה מקסימלית לצורכי כל לקוח ולפי דרישותיו" אומר ארז.

מלבד ארוחות השף, ארז מקיים גם קורסים וסדנאות לבישול ואפייה בנושאים שונים לקבוצות, החל משמונה אנשים. למידע נוסף, לחצו על לשונית הקורסים המכיל מגוון רחב של סדנאות פרונטליות ומעשיות כמו גם הרצאות והדרכות.
ייחודו של השירות הוא בשילוב רעיון שונה לאירוח לא קונבנציונאלי, הכולל שף פרטי המכין ומבשל מבחר מנות לעיני הלקוחות; אוכל מפנק ומענג; כל זאת תוך שמירה מלאה על אינטימיות ופרטיות; מיקום נוח ויופי עיצובי; ללא בעיות אבטחה; ההנאה מובטחת.

הזמינו שובר מתנה דרך האתר, המיועד לכל אותם אנשים אהובים שאנו רוצים לפנק ולהעניק להם מתנה ייחודית ושונה. מקבלי השובר יתאמו לפני כל ארוחה כך שהתפריט יקלע לטעמם.