אין רגע דל במדינתו. ימי הולדת, הרמת כוסית לחג, גיבוש צוותי, השקת מוצר. לכולם מתאים סדנאת בישול. עכשיו כשאתם כבר יודעים שסטודיו שף-ארז שטרן מציע גם סדנאות בישול -הקדימו להזמין מקום בקורסי הבישול וסדנאות האפיה בסטודיו שף-ארז שטרן. אצלנו תמצאו סדנאות בתחומים מרתקים ומעניינת בדומה לשירה של נעמי שמר המצורף לכם כאן להנאה, ניתן ללמוד ולהכיר את העולם דרך פלטת הטעמים ודרך הבישולים של כל אומה ותרבות


 
בסטודיו שף-ארז שטרן, נושא כל קורס ממוקד בתחום אחד, אך נלמדים ומשולבים בו אלמנטים וידע רבים. כל זאת, מתוך רצון להעביר בצורה מעניינית ומאוזנת את מורכבותו של המוצר ,את טעמיו, הריחות, המרקמים, יכולת וכשרון המבשל וכו'. כל קורס אורך כארבע שעות לערך. קורס המתוקים מורכב מארבע סדנאות בנות ארבע שעות כל אחת. מספר משתתפים מינימלי בכל סדנה 8, ומקסימלי 20.
 
בדיוק כמו אנטוני ברודיין (סלבריטי שף או שף ידוען בפני עצמו) בסרטון המצורף, המטרה שלנו בסטודיו שף - ארז שטרן היא להנגיש את פעולות הבסיסיות של העשייה במטבח לכל בני המשפחה. אז תהנו ממתכונים בסיסיים על פי שף אנטוני
 
 

בכל מקרה, אצלנו בסטודיו - גמישות לצרכי הלקוח היא שם המשחק...ואם קבוצה רוצה ומעדיפה דברים אחרים...יש מקום לשנוי, שילוב וחידוש. הנושאים המוצעים ברשימה הבאה הם המלצות בלבד. ניתן לשנותם ולהחליפם לפי רצון הקבוצה  

טלפנו 050-5852785 מכל טלפון, השף ארז שטרן ישמח לקבל את פנייתכם

דרך הלימוד מחולקת לשלושה:
1. הסברים כלליים והצגת תכלית
2. בשלב המעשי של הסדנא השף ארז שטרן מציע שתי אפשרויות: האחת היא הכנה פרונטלית (במטבח הפתוח לעיני ובפני הצופים) של המתכונים והנושאים השונים ע"י השף. והשנייה: שילוב של המשתתפים בעשיה ובהכנות.
3. טעימה של המנות השונות על ידי האורחים
בכל מקרה גמישות לצרכי הלקוח היא שם המשחק...ואם קבוצה רוצה ו/או מעדיפה דברים אחרים...יש תמיד מקום לשנויים. נושאי הסדנאות ברשימה הבאה הן המלצות בלבד. ניתן לשנותם ולערבב בתוך נושאי הסדנא לפי רצון הקבוצה.