שף ארז שטרן מציע סדנאות, קורסי בישול ואפיה, בתחומים מרתקים ומעניינים. נושא כל קורס ממוקד בתחום אחד, אך נלמדים ומשולבים בו אלמנטים וידע רבים. כל זאת, מתוך רצון להעביר בצורה מעניינית ומאוזנת, מורכבות של המוצר ,את טעמיו, הריחות, והמרקמים. מטרת העל של כל סדנא, לבנות ביטחון בקרב המשתתפים. להוכיח שבישול איכותי הינו זמין ופתוח לכולם ותלוי הרבה בכשרון המבשל אך גם ביכולת האילתור.
כל סדנא אורכת כארבע שעות לערך. קורס המתוקים מורכב מארבע סדנאות נפרדות בנות ארבע שעות כל אחת. מספר משתתפים מינימלי בכל סדנה 8. מקסימום מוזמנים 20 איש.



האזינו לשירו ההיטולי של אלתרמן "לו הייתי דג שמך ירקרק" בביצועם של יונה עטרי ואילי גורליצקי

 
דרך הלימוד בסדנאת הדגים מחולקת לשלושה:
* הסברים כלליים והצגת תכלית
* הכנה פרונטלית (במטבח הפתוח לעיני ובפני הצופים) של המתכונים והנושאים השונים ע"י השף. בחלק מהסדנאות ההכנה נעשית במשותף עם המוזמנים
* טעימה של המנות השונות על ידי האורחים

בכל מקרה, בסטודיו שף-ארז שטרן מאמינים בגמישות לצרכי הלקוח שהיא שם המשחק. בכל מקרה וקבוצה רוצה ומעדיפה דברים אחרים בתפריט יש מקום לשנוי וחידוש. הנושאים המוצעים ברשימה הבאה הם המלצות בלבד. ניתן לשנותם ולהחליפם לפי רצון הקבוצה
 
הסדנא לאוהבי הדגים כמו אחיותיה סדנאות הנושא: בשר וצמחוני, או קורס המתוקים (המחולק אף הוא לארבע סדנאות נפרדות) ובנוסף הסדנאות האזוריות-לאומיות, כגון הסדנא האסיאתית, האיטלקית, הסדנא הצרפתית, האמריקאית הבריטית וזו הספרדית - אורכת בין ארבע לחמש שעות. בזמן זה נכללים הסדנא עצמה והארוחה שלאחר ההכנות.
 
התקשרו אלינו בכל עת כדי לשריין לכם מקום 050-5852785
 
הסטודיו והשף ארז שטרן אינם עוסקים בקיבוץ ואיסוף של יחידים וזוגות הרוצים להצטרף לקבוצה קיימת אלה בונים תפריט ע"פ צורך של קבוצה קיימת.
 
סתם בשביל הכיף שלכם, הבאנו שני סרטוני מתכונים להנאתכם וניסיונכם מאתר אמריקאי שנקרא food wishes
 
       
 
עלויות סדנא יכולות להתחיל מסכום של 2600 ₪ לקבוצה בת 8 משתתפים. תפריט לסדנאת דגים שכזו תכלול:

 

סביצה של דג ים

*****

   דג בריכה בציפוי מיוחד עשוי בתנור   

*****

דג ים צרוב במחבת

*****

קינוח על פי בחירת הקבוצה