אחד המאפיינים הבולטים של דגים באופן כללי הוא העובדה שבשרם עדין יחסית. על כן, חשוב מאוד לדעת לא רק איך לבחור אותם, אלא יש גם להקפיד על עקרונות אחדים בעת הכנתם. בישול יתר עלול לייבש כליל את הדג, להביא לייבושו ולהתפוררותו ובכך לגרום לו לאבד את טעמיו המקוריים. על כן, עיקרון הבסיס שנכון לכל שיטות...

credit: Pixar and Disney studios

כשף מוכר וכיועץ עיסקי למסעדות התקשר אליי לא מזמן חבר. החבר הינו בעלים של מסעדה, וביקש להתיעץ איתי – כיצד לנהוג עם מבקר מסעדות שהודיע לו כי הוא מגיע לאכול במסעדתו. הסברתי שלדעתי: עיתונאי שהינו מבקר-מסעדות ומודיע למושא סיקורו שהוא מגיע לאכול במסעדה, שווה בערכו לכל לקוח רגיל אחר.

מי שטרם הזמין מסטודיו שף-ארז שטרן את פלטת הגבינות הייחודית והמושקעת, מוזמן להתנסות בהזמנת מגשים שכאלה בעצמו דרך האתר הייעודי של חנות המשלוחים אנחנו מבטיחים מוצר איכותי ויוקרתי, שירות מפנק עד לבית הלקוח. מומלץ לחג השבועות (הלא הוא חג הגבינות), או לכל אירוע חברים אחר באמצע הקיץ

מסיבות פורים חוזרות לחג הקרנבלים האולטימטיבי. שבוע המסיבות הכי צבעוני של השנה יוצא לדרך וזה הזמן להיות היפסטר בלי שישפטו אותך, לצאת במחשוף צועק בלי שיצעקו לך ולחבוש את הפאה הצבעונית שמעלה אבק בארון. כל זה בליווי אלכוהול עד לא ידע - כי בפורים כולנו נאמנים למסורת. אז כדי להקל עליכם את החיפוש אחר...

כרדיט: ענת ספרן

אין דבר שישראלים אוהבים יותר, מאשר לארח ולהפתיע את אורחיהם ומוזמנים שונים אצלם בבית. במיוחד כשמדובר בארוחה עם תפריט מקורי וייחודי הכולל שלל מנות גורמה עשירות בטעמים ומגוונות בטקסטורות. לא פלא שבשנים האחרונות אנו עדים למגמה רצינית של חידוש, שיפוץ ועיצוב פנים בתים בצורה בה המטבח נפתח לחדר האוכל...

איך הזמן עובר כשנהנים? עם כל כל הרבה אורחים ולקוחות לאורך שמונה שנותינו במיקום החדש שלנו-ואתם מוזמנים לדגום מיכולותינו. כאן תמצאו תפריט שרקחנו מראשונו אך לא מחייב אתכם בשום צורה. התפריטים אצלנו נבנים תמיד על פי צורך ושיחה מקדימה. הקליקו להמשך קריאה ובדיקת התפריט שלנו

החיים היפים אסטטיקה וטוב טעם הרחבת קשת ארומתית ודגוסטטיבית יצירתיות ויוזמה  אלו הם רק חלק מהעקרונות שמובילים אותנו ואליהם אנו שואפים בסטודיו שף-ארז שטרן. לשף ארז שטרן ולצוותו תחשב זכות, כבוד ואתגר לענג ולפנק את לקוחותינו כל פעם מחדש.

איך אנחנו, בסטודיו שף – ארז שטרן יודעים שאירוע שאנו עורכים, הופך להצלחה?

ארוחות עסקיות בישראל הן לעיתים מלכודת פוטנציאלית ללקוח שבא בשערי מסעדות שונות. מנות ראשונות מצומקות לכדי ממדים מיניאטוריים, תפריטים מפתים שמתחילים בעלות של 60 ₪ אך מתבררים כמצע להתרחבות כלכלית בהתכוננות לשידרוגים, תוספת וקינוחים שעולים לפעמים כמו כל העסקית (ומגיעים בגודל שצוחק ללקוח בפרצוף). וזה...

כמו בסיפור בדמי ימיה של ש"י עגנון, בו גיבורת הסיפור מתחתנת עם אהוב ליבה של אימה המנוחה, על שום שהיא רוצה ליישר את ההדורים עם האהוב הזנוח ולהביא צדק שלא נעשה ולהחזיר אהבה ליושנה. כך אבי (שהיה גסטרונום, ידען ואוהב מושבע של אוכל) שלח ודחף אותי ללימודי מקצוע המטבח בבית הספר Institut Paul Bocuse בצרפת...

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785
כתובתנו: דרך בן צבי 84, תל אביב

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.