מהתקשורת
דנה שוופי מעריב 22/10/2007
- פרטים
נשנושי מסעדנות
השף ארז שטרן מציע ארוחה בת שש מנות ועוד חמישה קינוחים באלף שקלים
השף ארז שטרן, שמארח ארוחות בביתו, יצר ליין חדש של ארוחות גורמה אינטימיות למאיון העליון: חמש מנות כפולות במחיר של אלף שקל לסועד.
התפריט יכלול: לפתיחה שמפניה של Moet & Chandon בליווי מבחר מתאבנים. כשתי מנות ראשונות יוצעו (ראשית) מרק קר של עגבניות ולאחר מכן ריזוטו פיטריות פורצ'יני, פרמז'ן ורוטב פטריות כמהין. שתי המנות ילוו עם סוביניון בלאן 2006 של יקב פלטר.
כמנה שלישית יוצע רביולי קר של ג'מבו שרימפס, אבוקדו וקצף פירות ים. כמנה רביעית: פילה של דג לוקוס בציפוי קראנצ'י, תבשיל תרד מתובל ורוטב ויניגרט של צלפים וקורנישונים, לצד יין Bouchard Aine 2005 מאיזור שאבלי.
למנה (חמישית במספר) עיקרית יוצע אוסובוקו טלה בירקות שורש מזוגגים, עם תבשיל עדשים וכוסברה טרייה קצוצה עם רוטב יין אדום.
מדליון של פילה בקר (מנה שישית) במעטפת עלי פטרוזיליה עם פולנטה כרובית ורוטב ציר בקר. זאת לצד יין "Pagau 2004" של Chateau Neuf du Pap. כמו כן, יוגשו מבחר קינוחים, לחמים עם ממרחים,
ועוד חמש סוגים שונים של קינוחים בליווי קפה ושתייה קלה.
Thank you for rating this article.