סדנת בשר
שף ארז שטרן מציע מגוון פתרונות קולינריים וכמובן מבחר סדנאות, קורסי בישול והדרכות אפיה, בתחומים מרתקים ומעניינים. כמובן שהשף ארז שטרן מכין גם מועמדים לקראת תחרויות טלויזיה בתחום הקולינריה.
נושאי כל קורס וסדנא ממוקד בתחום אחד, אך נלמדים ומשולבים בו אלמנטים וידע רבים. כל זאת, מתוך רצון להעביר בצורה מעניינית ומאוזנת, מורכבות של המוצר ,את טעמיו, הריחות, והמרקמים. מטרת העל של כל סדנא, לבנות ביטחון בקרב המשתתפים. להוכיח שבישול איכותי הינו זמין ופתוח לכולם ותלוי הרבה בכשרון המבשל אך גם ביכולת האילתור.
כל סדנא אורכת כארבע שעות לערך. קורס המתוקים מורכב מארבע סדנאות נפרדות בנות ארבע שעות כל אחת. מספר משתתפים מינימלי בכל סדנה 8. מקסימום מוזמנים 20 איש.
דרך הלימוד מחולקת לשלושה:
* הסברים כלליים והצגת תכלית
* הכנה פרונטלית (במטבח הפתוח לעיני ובפני הצופים) של המתכונים והנושאים השונים ע"י השף. בחלק מהסדנאות ההכנה נעשית במשותף עם המוזמנים
* טעימה של המנות השונות על ידי האורחים
בכל מקרה, שף-ארז שטרן מאמין בגמישות לצרכי הלקוח שהיא שם המשחק. במידה וקבוצה רוצה ומעדיפה דברים אחרים בתפריט יש מקום לשנוי וחידוש. הנושאים המוצעים ברשימה הבאה הם המלצות בלבד. ניתן לשנותם ולהחליפם לפי רצון הקבוצה.
תוך כדי סדנא מושם דגש על מבחר דרכי הכנת הבשרים (בישול ארוך, צריבה במחבת, כבישה קרה ועוד), כמו גם תשומת לב לנושא דרכי חיתוך שונים.
השף ארז שטרן אינו אוסף יחידים או זוגות הרוצים להצטרף לקבוצה קיימת אלה בונה תפריט ע"פ צורך של קבוצה קיימת.
אז מה יותר כבד? ארני פורד מטנסי ששר את שיר 16 טון? או 12 טון של להקת הנח"ל? קבלו שני שירים במשקל כבד
מ א ו ד ! !
הבאנו לכם גם את השף הסטון בלומנטל (ממסעדת The Fat Duck בלונדון) מסביר ומתנסה במגוון סוגים של בשר בקר. וגם את הכלב של מתי כספי שנכנס לאלטליז וגנב לו עצם משם...
לנוחיותכם, תוכלו להיוועץ בתפריט לקרניבורים שבינכם כמו גם בשאר סדנאות הבישול שאנו עורכים כמו למשל סדנאות הנושא: צימחוני ודגים, או קורס המתוקים (המחולק אף הוא לארבע סדנאות נפרדות) ובנוסף הסדנאות האזוריות-לאומיות, כגון הסדנא האסיאתית, הסדנא הצרפתית, האסיאתית, האמריקאית ,הבריטית וזו הספרדית.
מספר משתתפים: מינימום 8 ומקסימום 20
מיקום: בית הלקוח או לוקיישן עם מטבח בישולים מתאים המלווה בחדר אוכל מתאים ובתוספת עלות של השכרה.
זמנים: כל הסדנאות אורכת בין ארבע לחמש שעות, וכוללות בתוכה עד שעה של הכנות כחלק מסדנא מעשית, שלאחריה: ארוחה מפנקת.
תיאום תאריך: נעשה עם כל לקוח/קבוצה בנפרד.
מחיר: הסדנא עבור 8 משתתפים (כמות משתתפים מינימלית) לא תרד מעלות של 4,000 ₪ לקבוצה.
Thank you for rating this article.