אודות החזון
כבוגר של בית הספר על שם פול בוקוז בליון - צרפת, השף ארז שטרן שם לו כחזון להיות הפנים היפות, המזמינות והמארחות של תעשיית המזון הישראלית.
כשף פרטי הידוע והמוכר ביותר בישראל המשרת הן קהל ישראלי רב תחומי והן את שוק התיירות הזרה המבקרת באזורנו. שף ארז שטרן, מוביל קו בו הוא פועל ויפעל להיות השגריר של המטבח הישראלי והים תיכוני ולתרבותנו הישראלית. החזון שלו הוא סוג של אמונה. אמונה בדרך ובנתיב. וכמו בורסיה של וופי גולדברג בסרט "נזירות בלוז" (sister act) לשיר של פגי מארץ': הוא ילך אחר היעוד שלו. יעקוב אחריו לאן שיוליך. לצידו תמיד יהיה, הוא הגורל שלי! מאז שנגע היעוד בליבו, ידע שאין אוקיאנוס עמוק מידיי או הר גבוה מידיי שיפריד בננו.
הפילוסופיה במטבח של השף ארז שטרן היא לעורר את כל החושים והרגשות באמצעות טעמים, ריחות, טקסטורה, מרקמים וטכניקות ביצוע ויזואליות. הארוחות מהנות ומוגדרות, נבנות במחשבה תחילה, ולשף תמיד צצות השראות חדשות ומעניינות.
כמו בחזונו הציוני של הרצל (כאן בשירה ההיטולי של רבקה מיכאלי) לגבי המדינה היהודית , כך אנו בסטודיו שף - ארז שטרן שמנו לנו למטרה את החזון שלנו המבוסס הרעיון להקים עסק של סטודיו לאירוח ואירועים עם שף פרטי. כאשר במקור רציתי לשבור מוסכמות ובשימת לב לחסרונה של נישה ייחודית בשוק ההסעדה. "הגדרתי את הנישה הזו כאפשרות לספק ארוחות גורמה למספר מצומצם של לקוחות, תוך שיתופם בהחלטות לגבי התפריט ולגבי עיצוב האווירה הייחודית, השונה מהמקובל ומהמצוי," אומר ארז. "הלקוח מגדיר את המסגרת, ואני יודע להגשים כל פנטזיה ולמלאה בתוכן המתאים."
האירוח מאפשר לשף לתת יחס חם, אישי ופרטני, המותאם לכל לקוח ולכל קבוצה בנפרד. השף מתמקד בהקניית הרגשה ביתית ללקוחות, ומקפיד על הכנסת אורחים שתשביע את רצונם. שימת הלב לפרטים הקטנים והרגישות ללקוח מתחילות כבר בשיחה הטלפונית שבה מוגדרים צרכי הלקוח, ומסתיימות בסוף המתוק של הארוחה.
אצל השף ארז שטרן לא סועדים כדי להיראות, וגם לא כדי ליהנות מסעודה פשוטה ורגילה, אלא כדי ליהנות מחוויה כוללת, מאינטימיות, ממבחר מנות השף וממגוון תפריטים עשיר ומענג, מאוכל איכותי ומעוצב, והכל בפרטיות מלאה. כאשר התגבש הרעיון, המטרה הייתה להעניק ללקוח חוויה טוטאלית וחובקת חושים. זאת בעזרת רבדים שונים של אווירה ועיצוב, של מזון מיוחד ושל יחס אישי.
השף ארז שטרן מזמין אתכם לבקרו, ולחלוק עמו את אהבתו ותאוותו לאומנויות השולחן כמו גם לכלי סכו"ם מכסף. שבו בנחת ושכחו את טרדות היומיום. מובטחת לכם שיחה מהנה עם מארח מרתק, שלו תחומי עניין מגוונים (חלקם תוכלו לראות דרך המלצותיו בעמוד הקישורים). השף שטרן יעשה הכל כדי להעניק לכם שירות יחיד במינו של חוויה גסטרונומית מושלמת.
בסטודיו שף - ארז שטרן, אנו מאמינים ומתכוונים לכל מילה בשירו של ג'ון לנון "דמיינו" (imagine) המהווה אבן יסוד להבנה בין אנשים וכמטרה לפתח את הדימיון המודרך בחיינו.
כך גם שירו של בוב מראלי על "אהבה אחת-לב אחד".
השליחות שלנו
קבענו לעצמנו יעד של מהות כחברה ומקום העבודה שהכי מעניין, כיף ונעים לעבוד בו, מתוך תחושת משפחתיות וקרבה. לפתח מותג גלובלי של שף פרטי המציע את המוצר הטוב ביותר לכסף שהלקוח משלם בתעשיית המזון תוך חיבוק טכנולוגיות מתקדמות לצורך ייעול והגברת רמת השירות.
כשף וכאדם, ארז שטרן מאמין בשקיפות ובפריצות דרך, ואליהן הוא מחויב כסוג של מסלול חיים. האסטרטגיה שמובילה אותו היא בנייה של מוניטין ושל זהות מותגית איכותית, מתוך מטרה ארוכת טווח לגדול ולהתפתח בתחום המזון. רבים מלקוחותינו שואלים אם ארז עוסק בעבודות נוספות מחוץ לסטודיו. ותשובתו השלילית מנומקת בהגדרת העבודה הממוקדת כמנוף לבניית שם ומוניטין של איש מקצוע וכשף העומד בשורה הראשונה (או אם תרצו במחלקה הראשונה) של יוצרים ובעלי עסק בתחום. שאיפתנו הגלויה בסטודיו שף – ארז שטרן היא, לבשל ולארח באהבה, ברוחב לב ובמקצועיות עילאית, מתוך הגינות ועזרה לזולת הגורמת לאושר גדול לאנשים.
מלבד החזון בסטודיו שף מאמינים בערכים של:
יושרה ומיסודה ברמות הגבוהות ביותר של מוסר אישי ואתיקה מקצועית. כאשר בבת עיננו הם אמון וכבוד הדדי.
מצוינות בביצוע ובעשייה תוך הגשמת כל היעדים ברמות הגבוהות ביותר.
בסטודיו שף – ארז שטרן, אנו ממוקדי לקוח הן כעובדים והן השדרה הניהולית, מייחדים תשומת לב רבה להתייחסות הוגנת ותחושת האכפתיות. כל זאת כיוון שאנחנו מאמינים במאמר חז"ל: ואהבת לרעך – כמוך.
תמחור הוגן דורש מאתנו יעילות מערכתית תוך תחזוקה פשוטה. לכן אנו מאמצים ומיישמים בצורה המרבית את העדכונים בתעשייה.
גישתנו: אפס סובלנות לטעויות כתוצאה מליקויי בטיחות וביטחון תוך חשיבה צעד אחד קדימה. אנו מתכווננים ושואפים לאפס תאונות תוך אימון, הדרכה ובקרה מלאים של צוות העובדים. אנו דבקים בניסיון תעסוקתי תוך ניהול סיכונים ושמירה על חוקי עבודה ותעסוקה, פיקוח ובקרה על כל התהליכים.
הערכה כלפי צוות העובדים על ידי פיתוחם ודאגה לרווחתם. כמו גם כלפי לקוחותינו על ידי כבוד והגינות.
תרומה בקהילה ועבודה לרווחת הציבור - בה אנו משתפים את הסביבה בה אנו חיים בעשייה שלנו כמו גם מענה וקשב לאוכלוסיות עם צרכים מיוחדים
כדי לגלות אודותנו תכונות ותכנים נוספים מומלץ לבדוק את שאר הכתבות בבלוג, או התקשרו אלינו בכל עת לטלפון 050-5852785
בסטודיו שף - ארז שטרן, אנו עוזרים לחברות וארגונים אחרים לבנות את החזון שלהם כחלק מתוכנית יעוץ רב שלבית. שלחו לנו מייל לכל עניין בכתובת
Thank you for rating this article.