קורסים וסדנאות
אין רגע דל במדינתו. ימי הולדת, הרמת כוסית לחג, גיבוש צוותי, השקת מוצר. לכולם מתאים סדנאת בישול. עכשיו כשאתם כבר יודעים שסטודיו שף-ארז שטרן מציע גם סדנאות בישול -הקדימו להזמין מקום בקורסי הבישול וסדנאות האפיה עם שף-ארז שטרן. אצלנו תמצאו סדנאות בתחומים מרתקים ומעניינת בדומה לשירה של נעמי שמר המצורף לכם כאן להנאה, ניתן ללמוד ולהכיר את העולם דרך פלטת הטעמים ודרך הבישולים של כל אומה ותרבות
בעקבות מגיפת הקורונה שחייבה אוכלוסיות רבות לשבת בבית בבידוד, אנשים רבים התמכרו לתוכניות הטלויזיה, ובעיקר לסדרות בישול. אך בלי קשר לקורונה, הוקלטה לפני כן תוכנית בשם מאסטר קלאס שאיפשרה למספר בעלי מקצוע בתחומים רבים (בישול, הנחיית טלויזיונית, מוסיקה ובידור, מקצועות הספורט, עסקים, צילום ואופנה) להעביר את הידע והניסיון שלהם במקצועם בשיעור טלוויזיוני שאותו ניתן לרכוש בחנות האון ליין. אנחנו כמובן ממליצים לכם לבדוק אותם, אך גם מאפשרים לכם ללמוד איתנו באחד-על-אחד בסטודיו שף-ארז שטרן. החוויה היא בנושאים ובתחומים רבים במטבח פיזי, כאשר אנו מקפידים על לימוד מעשי ושילוב אלמנטים וידע רבים בכל סדנא וקורס. כל זאת, מתוך רצון להעביר בצורה מעניינית ומאוזנת את מורכבותו של המוצר, את טעמיו, הריחות, המרקמים, יכולת וכשרון המבשל וכו'. כל קורס אורך כארבע שעות לערך. קורס המתוקים מורכב מארבע סדנאות בנות ארבע שעות כל אחת. מספר משתתפים מינימלי בכל סדנה 8, ומקסימלי 20.
בדיוק כמו השף השוודי מהחבבות בסרטון המצורף, המטרה שלנו בסטודיו שף - ארז שטרן היא להנגיש את פעולות הבסיסיות של העשייה במטבח לכל בני המשפחה.
אז תהנו ממתכונים בסיסיים על פיו.
בכל מקרה, אצלנו בסטודיו - גמישות לצרכי הלקוח היא שם המשחק...ואם קבוצה רוצה ומעדיפה דברים אחרים...יש מקום לשנוי, שילוב וחידוש. הנושאים המוצעים ברשימה הבאה הם המלצות בלבד. ניתן לשנותם ולהחליפם לפי רצון הקבוצה. מעבר לסדנאות הקיימות פה ברשימה משמאל, אירגנו לכם גם סדנאות נוספות בדמות: סדנאת יין ואלכוהול, סדנאת מאסטר שף, סדנאת חווית שירות וסדנאת ODT.
טלפנו 050-5852785 מכל טלפון, השף ארז שטרן ישמח לקבל את פנייתכם
דרך הלימוד מחולקת לשלושה:
1. הסברים כלליים והצגת תכלית
2. בשלב המעשי של הסדנא השף ארז שטרן מציע שתי אפשרויות: האחת היא הכנה פרונטלית (במטבח הפתוח לעיני ובפני הצופים) של המתכונים והנושאים השונים ע"י השף. והשנייה: שילוב של המשתתפים בעשיה ובהכנות.
3. טעימה של המנות השונות על ידי האורחים
בכל מקרה גמישות לצרכי הלקוח היא שם המשחק...ואם קבוצה רוצה ו/או מעדיפה דברים אחרים...יש תמיד מקום לשנויים. נושאי הסדנאות ברשימה הבאה הן המלצות בלבד. ניתן לשנותם ולערבב בתוך נושאי הסדנא לפי רצון הקבוצה.
בנוסף לסדנאות, תמצאו כאן באתר של השף ארז שטרן שפע של מתכונים כמו גם מגוון של פתרונות קולינריים בהם את חנות המשלוחים (לכל מי שאוהב את המתכונים שלנו אך מתעצל לבשל על פיהם) שם תמצאו רעיונות מעולים לאירוח כל סוג של אירוע פרטי או לצורך עיסקי.
Thank you for rating this article.