ישיבות הנהלה
ישיבות הנהלה הן עמוד השדרה של תקשורת פנים-ארגונית ויעילות ניהולית. בדיוק כמו שפועלי פס הייצור צריכים "לתת עבודה" (בשיר של אריק איינשטיין) ברצפת הייצור, כך ההנהלה מחוייבת להפשיל שרוולים ולחשוב לאורך כל שנת הפעילות העיסקית על אסטרטגיות להצלחת וצמיחת הפירמה/העסק.
המצב בו שלושה עשר עד חמישה עשר אנשים יושבים פנים-אל-פנים כדי לדון במטרה אחת או במספר מטרות חשובות, הוא הבסיס לפעילות הניהולית. עם זאת, יש שתי נקודות-מבט מנוגדות ביחס לישיבות: מחד הן שיטה חיונית לתקשורת קבוצתית ובכך מייצגות שיטה לניהול טוב או מצטיין. ומאידך, כאשר הן אינן מנוהלות בצורה אפקטיבית נחשבות כבזבוז זמן ניהולי שגורם לירידה בערך הפירמה והעסק ומתוף כך גם לשדרה הניהולית שאינה מיטבה עם בעלי המניות והבעלים של החברה.
בסטודיו שף - ארז שטרן, אנו מציעים לכם מגוון של לוקיישנים שקטים, מעוצבים ובטוחים לניהול אפקטיבי של ישיבות הנהלה וישיבות דירקטוריון. השף ארז שטרן יעזור לכם להתכנס בין אם לצורך ההנהלה, ובין אם כדי לכבד את העובדים בהרמת כוסית לכבוד החג, עם אירוע מלבב ומגבש. לחבור למפגש שותפים או לנהל ארוחה עיסקית בחדר ישיבות מחוץ למשרד באינטימיות, בפרטיות ובדיסקרטיות.
לשף ארז שטרן יש מגוון פתרונות קולינריים וכמובן שהוא ישמח להציע לכם גם הרצאה בנוגע לחווית שירות שהינו תחום חם היום במשק עם המעבר של חברות רבות לשים את מירב תשומת הלב שלהם סביב הלקוחות..
הוספנו לכם סרטון בו עמוס שפירא (שמינכ"ל כמה מהחברות הגדולות במשק), מספר על ניסיונו כמנכ"ל כיצד לנהל ישיבות הנהלה.
אנחנו כמובן, ממליצים לכם להקדים ולהזמין מקום לישיבת הנהלה או דירקטוריון או לכל צורך עיסקי/משרדי שיש לכם בין אם מדובר במסיבת עיתונאים, האפי האוור (happy hour) לרגל מאורע עיסקי פנים אירגוני או אירוע מכירות.
התקשרו 050-5852785 או השאירו לנו הודעה ברובריקות שלמטה.
בסטודיו שף - ארז שטרן נהלי הישיבות של זמננו מפיקים תועלת מעבודתו של הפסיכולוג האמריקאי, קורט לוין, אשר מחקריו בדינמיקה קבוצתית הבהירו את יחסי הגומלין הפסיכולוגיים המשפיעים על ההתנהגות. הבנת הדינמיקה הקבוצתית דחפה את טכניקות הישיבות לרמות תיחכום גבוהות יותר.
• הזדמנויות ליישום ישיבות יכולות להתקיים ממיגוון סיבות אשר כל אחת מהן היא תחום-מפתח של פעולה ניהולית:
• הצגה. של עובדים חדשים, מוצרים חדשים, וכו'.
• הכרזה. על מדיניות חדשה, שינויים ארגוניים, וכו'.
• דיווח ובקרה. על התקדמות, ביצועים, פרוייקטים מיוחדים.
• פתרון בעיות. כיצד להעלות את המוראל, לשפר את איכות המוצר או השירות, לטפל בשמועות מזיקות, לשפר את שיתוף הפעולה בין העובדים להנהלה בטוח שטוב לעשות זאת ולהפיג מטחים בעזרת אוכל טוב ופירסה של מטעמים מפנקים.
• קבלת החלטות. איך לטפל בתלונת של לקוחות, היכן להקים מפעל חדש, מתי להשיק תוכנית שיווק חדשה או מתי לצאת להרעשה שיווקית בדמות מסיבת עיתונאים.
• פיתוח רעיונות. סיעור מוחות כדי להפיק הכול, החל מרעיון למוצר חדש וכלה בשם עבורו.
• תיכנון.לטווח קרוב ורחוק, בכל הרמות.
• העלאת המוטיבציה. שיפור הגישה בקבוצה, יצירת התלהבות לקראת מטרה, גיבוש רוח-צוות.
• קיצוץ עלויות. שיפור שיטות עבודה, תוכניות הדרכת עובדים.
• שיפורים בבטיחות, בבטחון ובבקרה. עידכון בגישות, בנהלים ובציוד.
• הכשרה. בין אם לשם סקירה או לשיפור כישורים.
• בחינה הישיבה יכולה להוות מסגרת בה אנשים מפגינים את יכולת החשיבה שלהם, מחדדים כישורים מילוליים ובין-אישיים.
בסטודיו שף-ארז שטרן יודעים לתת לכם את כל המענה לכל צורך בין אם מדובר בישיבת הנהלה או בישיבת דירקטוריון. בין אם מדובר על מקרן ומסך-תצוגה, על מערכת הגברה, על מיכשור משרדי נלווה לכל צורך וביקוש. הכל נתפר אצלנו על פי מידה. התקשרו והזמינו מקומות.
Thank you for rating this article.