מהתקשורת
שחר בן פורת: 15/9/2008
- פרטים
השף הפרטי ארז שטרן מארגן ללקוחותיו ארוחות לאירועים שונים לפי הזמנה - עיצוב ועריכת השולחן הוא חלק חשוב בעבורו. "הסביבה שבה אנו אוכלים, חשובה לא פחות מאשר התפריטים, ואין ספק שהיא צריכה להיות נאה, אסתטית ומעוצבת".
שטרן אומר כי הצלחות והכוסות המשמשות אותו סטנדרטיות יחסית, ואילו ההשקעה מתבטאת בפריטים אחרים, לדוגמא "ג´ולות בצבעים שונים, עיצוב פרחים בצורה כזו או אחרת, נרות מיוחדים ועלים או צדפים מפוזרים".
שטרן מודע לחשיבות של עיצוב השולחן, אך מדגיש נקודה פסיכולוגית: "אנשים נוגעים במה שמונח על השולחן ומזיזים דברים, לכן חשוב שפריטי העיצוב יהיו ניידים". חלק משמעותי נוסף, הוא ההשראה לעיצוב המנות עצמן. שטרן ממליץ להשתמש בצלחות לבנות. "כל מה שאשים על צלחת לבנה יבלוט יותר, לעומת צלחת מקושטת וצבעונית, שבה הייחוד של עיצוב המנה יורגש פחות".
לכבוד ראש השנה מציע ארז להגיש בפתיח מחית דלעת וערמונים עם פטריות מוקפצות בשמן זית ושמן בזיליקום לקישוט. לקינוח, ארז ממליץ על צלחת קינוחים עשירה הכוללת עוגת שוקולד פאדג´ עם גנאש שוקולד חלב, סנדוויץ קרמבו תמרים, עוגת גבינה וקינמון מעוטרת בתאנים, יוגורט חלבה ומי ורדים, קרם ברולה וקרם פירות יער עם מרק פירות אדומים. צלחת קינוחים עשירה שכזו, תבטיח לכם בוודאי שנה מתוקה במיוחד. למתכונים והזמנות התקשרו עכשיו בטלפון 050-5852785
Thank you for rating this article.