כמות:                6-8 איש
 
זמן הכנה:           10 דקות
 
זמן טיגון:           10-15 דקות
 
מצרכים:
2 בטטות גדולות
1 חופן עירית קצוצה דק
 2ביצים
1/2 כוס קמח
 1/2כוס פירורי לחם
1 אריזה אבקת אפייה
מלח/פלפל שחור גרוס
 
שמן לטיגון (ראו הוראות הכנה)

bellini

הכנה:

  1.     קולפים וחותכים את הבטטה לקוביות, מבשלים בסיר עם מים בגובה הבטטות, על אש בינונית עד לריכוך הבטטות.
  2.     מסננים היטב עד להתייבשות הקוביות. מעבירים לקערה ומרסקים את הבטטות בעזרת ממעך ירקות או בעזרת מזלג
  3.     בינתיים קוצצים את העירית ומוסיפים לקערה עם יתר המרכיבים. טועמים ומתקנים טעם במקרה הצורך.
  4.     שתי אפשרויות להכנה באפייה: מסדרים תבנית עם נייר אפייה משומן קלות, מחממים את התנור לחום של Cº190. בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים קלות על התבנית. אופים כ- 20 דקות, עד שהלביבות משחימות קלות
  5.     בטיגון: אפשרות שנייה לטגן במחבת גדולה עם שמן את לביבות עד להזהבה משני הצדדים
ציון 0 מתוך 5 - הצביעו 0
Thank you for rating this article.