תפריט קבלת פנים
בסטודיו שף – ארז שטרן אנו מארחים גם לקבלת פנים (בלעז reception) כמו גם לאירועים בסגנון מסיבת קוקטייל (cocktail party). כאשר שניהם משמשים כסוג של טקסים (בדרך כלל בתחילת האירוע), בהם מאפשרים למוזמנים ולאורחים להתרועע עם בעלי האירוע ולהתחכך גם עם שאר המוזמנים. בסטודיו שף – ארז שטרן אנו ממליצים להשתמש בזמן הזה לצורך היכרות ראשונית, לצורך תירגול של היכולות התקשורתיים של כל אחד מאיתנו, לסמול-טוק ובו בזמן להפיג את ההתרגשות והמתח.
תרשו לעצמכם כמה דקות של הרגעות בצפייה בסרטון על טקס קבלת הפנים שעורכים בבית ווינזדור בבריטניה, למוזמנים ייחודיים ארבע פעמים בשנה (שלוש פעמים בגינה של ארמון בקינהם ועוד פעם בארמון Holyroodhouse שבסקוטלנד). זוהי מסורת ונוהג בו מוזמנים אזרחים מכל קצוות החברה הבריטית להתכבד במסיבת תה או בטקס תה מנחה באחד מארמונות המונרכיה, בעוד בני משפחת המלוכה "יורדים אל עם" ושומרים על קשר עם נתינהם. מבחינתכם - הקוראים, זו הזדמנות טובה כדי לבדוק את סדנאת המטבח הבריטי שלנו או את הפרוטוקול לנימוסים והליכות שהכנו עבורכם. במעמד מסיבות התה הללו מוזמנים מדגמית לשיחה קצרה עם המלכה עצמה. על המנהגים ועל טקס התה החביב בבית המלוכה תוכלו להציץ בסרטון הבא. ולצידו מוסיקת ג'אז רוגעת שתנעים את הזמן בעת קבלת הפנים שלכם.
ונחזור לקבלת הפנים: תוך כדי התכנסות, נשמח להציע לכם לשתות משקה אלכוהולי או כל משקה אחר מבר המשקאות הקלים ולהתכבד בנישנוש של מתאבנים ופינוקים טעימים עד תחילתו של האירוע. יחד עם זאת, אירוע קוקטייל חייב להיות מותאם לאירוע ולמוזמנים. יש צורך בהתאמה ספציפית של הטקס אל האירוע, אל כמות האורחים, אופיים וגילם.
לעיתים, בקבלות פנים רשמיות, ממלכתיות וכאלה שבהן מופיעים ראשי מדינות, בטח תוכלו להנות גם ממוסיקת רקע שמזכירה מצעדים כמו מארש צה"ל (לחן מאת יואב תלמי). אך גם מוסיקת צ'יל או בוסה נובה יכולות ללכת מצויין עם תפריט קבלת פנים קליל ונעים לאוזן.
בסטודיו שף – ארז שטרן תמצאו פיתרון מושלם לאירועי קוקטייל. שהוויתם היא חוויה בלתי נשכחת של טעמים, צבעים וניחוחות, מרקמים ומנות. בעת ההתכנסות נדאג למנות קטנות ומענגות בסגנון פינגר פוד (finger food). כאשר בסטודיו שף ארז שטרן אנו מאמינים באהבת הזולת ובנתינה, כמו גם בקו של חדשנות וגישה פורצת דרך למען לקוחותינו. כל אלה הופכים את אירועי הקוקטייל שלנו לחוויה קולינארית אמיתית ובלתי נשכחת.
אנו מציעים כיבוד הולם לכל אירוע מסוג של קבלת פנים או אירוע קוקטייל, בין אם תרצו לבנות קונספט של מנות מתוקות או מלוחות, קטנות ונחשקות, בעיצוב המוקפד, האופייני לשף - ארז שטרן. המנות שמוסיפות את הנופך ואת הערך המוסף לכל מסיבת קוקטייל, ישיבת הנהלה, כנס מחלקתי או יום עיון, פגישה עסקית, השקות מוצר, פריסה בעבודה לרגל פרישה, happy hour ל עובדי החברה, וכל אירוע אחר.
כחלק מהשרות, מספק סטודיו שף – ארז שטרן כל אספקט של תכנון והתאמה של התפריט, באופן ייחודי לכל צורך של קבוצה או אירגון, ובהתאם למאפיינים הספציפיים של האירוע. בסטודיו שף – ארז שטרן אנו מוכיחים גמישות, תשומת לב לפרטים ולמגוון צורכיהם של לקוחותנו, והפגנת רמה גבוהה של יצירתיות מחשבתית וביצועית.
בכל שלב באירוע שלכם – יעשה על ידי צוות הסטודיו במיומנות, במקצועיות ובאהבה. והכל כאמור, בהתאמה לצרכים ולטעם האישי של לקוחותנו.
מלבד התפריט כאן למטה, תוכלו להתרשם גם ממבחר מגשי האירוח ואוכל מוכן, אותם תמצאו בחנות המשלוחים שלנו ומתאימים הן לאירועי קבלת פנים והן לאירועים בהם המזמין לא מעוניין לעבוד קשה מידיי אך חשוב לו הפרזנטציה, הנראות והאיכות של המזון. כאלה אירועים יכולים להיות עלייה לתורה בשבת חתן או לבר המצווה, יומולדת או אירוע בריתה לבת שנולדה.
יש לכם צורך במודיעין נוסף על ספקי שירות לרגל האירוע המתקרב? את הכל תמצאו בלשונית מידע.
∗ התפריטים באתר זה מייצגים את יכולתיו של השף ארז שטרן, אך אינם מחייבים אותו לדבוק בתכולתם המלאה.
ארוחה עסקית
כלל ידוע בכלכלה הוא הצורך של אנשי עסקים ביציבות כלכלית ולסביבה שלטונית-פוליטית בטוחה. מה שמשרה אווירה כלכלית בטוחה, מה שמאפשר ים ליוזמה, אמת וחיסרונות עיסקיים להיפך ליתרונות בתקופות משבר. אך בעולם משתנה כמו זה שלנו - יזמים צריכים כל הזמן לצפות לבלתי נודע כמו בשירו "עברנו את פרעה" של מאיר אריאל (שם, מס הכנסה מעקל לו מגבר או באר, בעוד חברת החשמל עיקלו לו מצבר), ואף על פי כן - על הכל הוא מתגבר.
כן, כן! אתם בטח מכירים את התופעה הזו: פגישה עיסקית במשרד. ולמרות שהשיר של M people מדבר על היחסים שבינו ובינה, ניתן לקחת זאת גם במובן העיסקי... כי חייבים להעלות דברים למעלה או להזיז את הדברים שמפריעים הצידה. שעת ארוחת הצהריים מתקרבת והדיון מתלהט, אבל הבטן מקרקרת. שף פרטי לאירוע עיסקי הוא רעיון שעלה בקרב עסקים וארגונים בעקבות תופעת הריגול התעשייתי, ציתותים ושאר הסחות הדעת. תופעה זו הביאה חברות וארגונים גדולים כמו גם יזמים ומשקיעים, לחפש אלטרנטיבה הולמת למסעדות הומות האדם (טובות ככל שיהיו), בבואם לקיים פגישה עסקית. עד לפני מספר שנים, פגישות עיסקיות ומפגשי פרזנטציות התקיימו רק בתנאים משרדיים. כלומר במשרד עיסקי שבו האפשרות הגבוהה ביותר לשמור על שקט, על פרטיות ועל דיסקרטיות עם כל הכלים הדיגיטלים והמיחשוב הרלוונטי. זאת בעיקר בשל זמינות המידע, המחשבים והאינטרנט. עם המעבר לאלחוט ומתוך חיפוש לחשוב מחוץ לקופסא (אך גם כדי להתפנן מעט מחוץ למסגרת המשרדית המשעממת), זיהו יזמים ואנשי עסקים רבים יתרונות שונים בקיום פגישות עם משקיעים פוטנציאליים דווקא מחוץ למשרד, לדוגמא בחדרים פרטיים של מסעדות. כל זאת כדי לשלב Business & Pleasure. ועכשיו עוד יותר מבעבר, שף פרטי לאירוע היא המילה האחרונה בתחום.
יזמים רבים השכילו להבין שאדם מדושן עונג הוא אדם חיובי יותר (ואולי יש סיכוי נוח יותר לשנות את דעתו בנושאים מסוימים או לחילופין לרכך את דעתו בנקודות אחרות). כל ארוחה עיסקית יוצר חיבור בין אישי טוב יותר בין הנוגעים בעניין ובכך מעניקה לשני הצדדים המתדיינים, זמן רב יותר של שהות בקרבת הצד השני – קרי חלון הזדמנויות רחב יותר. מקום מפגש חדש אומנם מהווה שינוי מרענן לנוף המשרדי ונהנה מיתרונות רבים. אך יחד עם זאת, על הצדדים להכין שעורי בית מדויקים מראש. בדיוק כמו בתהליך נכון של משא ומתן עיסקי.
רבים אינם מודעים לכך, אך בעריכת פגישות עסקים במסעדות, קיים חשש רב לריגול עסקי. כאשר מדובר בפגישה בין יזם ומשקיע פוטנציאלי והמיזם אינו אלא רעיון שעוד נמצא בחיתוליו, חשיפתו עלולה להיות קטלנית (על אחת כמה באם אינו פטנט רשום). לעולם אין לדעת אוזניו של מי כרויות לשולחן. במיוחד כאשר מדובר במיזמים עם פוטנציאל כלכלי רב, זה לא סיכון שכדאי לקחת. מעבר לסכנות האורבות מעצם עריכת פגישות עסקים במסעדות הומות אדם ובמקומות ציבוריים, חלק מאנשי עסקים טוענים לא פעם, כי יש רגעים רבים בהם הצד שמנגד פשוט מאבד קשב, כי משהו מסיח את דעתו. בהתחלה זו המלצרית שניגשת לשאול משהו, בהמשך המוסיקה או השיחה הקולנית של הזוג בשולחן ממול. קושי נוסף שנתקלים בו יזמים רבים בבואם לקיים פגישה עיסקית במסעדה, נובע מהרצון לקלוע להעדפותיו הקולינאריות של המוזמן – ובצדק.
גם זוגות אוהבים, יכולים להנות מארוחת צהריים רומנטית (כמו בשירם של אברהם חלפי ויוני רכטר ובביצוע של אריק אינשטיין ויהודית רביץ).
נכון שאנחנו לא עובדים מתשע עד חמש כמו דולי פארטון, אבל אנחנו עובדים קשה מאוד כדי לרצות את מגוון הלקוחות שלנו, והתגובות החיוביות לא מפסיקות לבוא, אותן תמצאו בלשונית ההמלצות שבאתר. בסטודיו שף-ארז שטרן רגילים לעשות שעורי בית עם כל לקוח ולקוח לגבי העדפותיו הקולינריות, לפני שנשלח הצעת תפריט (ככה זה עובד אצלנו). בכך ניתנת ללקוח הבחירה לקלוע לטעמם של כל המוזמנים ובלי לקפח אף אורח או משתתף בישיבה.
ייחודו של סטודיו שף-ארז שטרן, בכך שהוא מחויב לא רק ליצירת חווית אכילה איכותית ויוצאת מן הכלל, אלא גם בשמירה על דיסקרטיות מלאה. מלבד היותו אדם דיסקרטי ושומר סוד של לקוחותיו, אין זה אלא הגון שארז מוכן לחתום על חוזי סודיות באם נידרש הדבר.
בהקשר העיסקי, לשף-ארז שטרן מגוון פתרונות קולינריים כמו השקות מוצר, תיכנון כנסים וימי גיבוש לעובדים וללקוחות, לארגן ימי עיון, למצוא מקום לקידום מכירות, ופרייבט רום לישיבות הנהלה ודירקטוריון.
צלצלו עכשיו והקדימו להזמין מקום בטלפון 050-5852785 או השאירו פרטים ברובריקות
התפריטים באתר זה מייצגים את יכולותיו של שף ארז שטרן, אך אינם מחייבים אותו בשום צורה לדבוק בתכולתם המלאה
תפריט בראנץ'

ארוחת בראנץ' או בשמה העברי בוצהריים, כשמה כך היא-משלבת בין תפריט ארוחת הבוקר ובין זו של ארוחת הצהריים.
מתי מתחילים? שעת הארוחה תהיה אף היא בין לבין לבין, כלומר-סביב שעה 11:00. למעשה אפשר למשוך את פתיחתה של ארוחת הבראנץ' עד השעה 13:00.
מה מכילה ארוחת בראנץ'? זוהי ארוחה עשירה יותר מארוחת הבוקר הפשוטה יחסית, אך קלה יותר מארוחת צהריים המוגשת בשעה מאוחרת יותר.
הבאנו לכם את שיר האהבה של סנדרה ג'ונסון ודני ליטני על סימטת התותים-המתאימים כל כך להגשה בארוחת בראנץ' (כשהינם בעונה). כמו גם סרטון עם רעיונות נוספים כיצד להכין בראנץ' אמריקאי מיוחד ולא שיגרתי.
אז למי מתאים ארוחת בראנץ'? באירועי בר מצווה אחרי העליה לתורה בבית הכנסת בשבת או כפיתרון לשבת חתן, למסיבת רווקות קלילה או סתם לכל אלה שמתעוררים מאוחר יחסית בשישי או בשבת. ועל אחת כמה וכמה בסופי שבוע כשרוצים להתפנק במיטה עוד קצת זמן.
גם חברות וארגונים המעוניינים לקדם את עיסקיהם יכולים להציע ארוחות בראנץ' לבאי כנסים וימי גיבוש לעובדים, בעת מסע קידום מכירות ללקוחות, לצורך אירוע עיסקי, לימי עיון סביב כל נושא, או כליווי לישיבת הנהלה או דירקטוריון.
תפריט ארוחת הבראנץ' שלנו מתאימה הן לאירועים פרטיים כגון ימי הולדת במסגרת משפחתית, בר/בת מצווה, ברית מילה/בריתה, ימי נישואין ועוד. כמו גם למגוון אירועים עיסקיים. אבל הנה במיוחד בשבילכם (אוהבי ארוחות הבראנץ'), שני מתכונים להכנה עצמית: מתכון הראשון בביצועו של ג'וליה צ'יילד (הכוהנת הגדולה של המטבח הצרפתי בארצות הברית) מכינה שני סוגים של אומלט בתוכניתה (האגדית). המתכון השני של חלת בריוש מעשה ידיו של מישל רו (Michel Roux) עם שף פטיסייר שווצרי. כי אין...אין על ריחה של חלה מתקתקה, ריחם של השמרים והחמאה בבריוש.
בסטודיו שף-ארז שטרן, אנו מציעים את תפריט הבראנץ בימי שישי ושבת ובמשך השבוע תמצאו פיתרון של תפריט שוק מזדמן.
רוצים להזמין בראנץ כערכת פיקניק? או ערכה זוגית? בדקו את חנות המשלוחים שלנו.
התפריטים באתר זה מייצגים את יכולתיו של השף ארז שטרן, אך אינם מחייבים אותו לדבוק בתכולתם המלאה.