איך הזמן עובר כשנהנים?
עם כל כל הרבה אורחים ולקוחות לאורך שמונה שנותינו אצלנו או אצלכם? - ואתם מוזמנים לדגום מיכולותינו.
כאן תמצאו תפריט שרקחנו מראשונו אך לא מחייב אתכם בשום צורה. כי את התפריטים שלנו אנו בונים תמיד על פי צורך ושיחה מקדימה. רוצים לדעת איך זה עובד? הקליקו על הלינק או...
בני ישראל במצריים היו עבדים - היום אנו בני חורין כי פיתחנו מדינה עצמאית, אך ריח האביב מרחף מכל עבר וכבכל חג - גם השנה, רקחנו בעבורכם בסטודיו שף-ארז שטרן תפריט לאירוח הפסח, עם תפריט שחלקו תפריט מסורתי המשלב קריצות עכשוויות.
ומכיוון שמלבד הקריאה בהגדה, החג מאופיין בשירים רבים קבלו את סיפור ארבעת...
החיים היפים אסטטיקה וטוב טעם הרחבת קשת ארומתית ודגוסטטיבית יצירתיות ויוזמה
אלו הם רק חלק מהעקרונות שמובילים אותנו ואליהם אנו שואפים בסטודיו שף-ארז שטרן. לשף ארז שטרן ולצוותו תחשב זכות, כבוד ואתגר לענג ולפנק את לקוחותינו כל פעם מחדש. בדיוק כמו שאנחנו מתגאים באמנת השירות שלנו.
קראו עוד »
כרדיט: אילן ספירא
מלבד היותו מקום לאירועים פרטיים ועיסקיים, בסטודיו שף – ארז שטרן, אנו יודעים לספק שירותי הסעדה (ממש כמו מסעדה לכל דבר ועניין). התפריט הוא מה שנקרא: "תפריט שוק" המשתנה מדי יום ובנוי על המצאי בשווקים ועל אהבותיו וגחמותיו של השף עצמו. אז בוא נצא לשוק אך בשונה משירה של נירה רבינוביץ' (דמות מופת להעריץ...
קראו עוד »
איך אנחנו, בסטודיו שף – ארז שטרן יודעים שאירוע שאנו עורכים, הופך להצלחה? ראשית, אנחנו באים בטוב...לעשות גוד-טיים! חגיגה! סלבריישן אם תרצו...כמו בשיר של Kool & the Gang
קראו עוד »
ארוחות עסקיות בישראל הן לעיתים מלכודת פוטנציאלית ללקוח שבא בשערי מסעדות שונות. מנות ראשונות מצומקות לכדי ממדים מיניאטוריים, תפריטים מפתים שמתחילים בעלות של 35-40 ₪ אך מתבררים כמצע להתרחבות כלכלית בהתכוננות לשידרוגים, תוספת וקינוחים שעולים לפעמים כמו כל העסקית (ומגיעים בגודל שצוחק על הלקוח...
קראו עוד »
Jim's marketing blog
לשפים בכלל ולכאלה שמחשיבים את עצמם כיצירתיים-יש רף גבוהה! והאמת היא, שלי אישית, הוא מתרומם בכל יום מחדש. לא פעם קשה לי לחדש ובכל זאת אני מנסה לעמוד באתגר, לרוב ללא קשר לדרישות הלקוח המזמין.
קראו עוד »
יש טענה ששמונים אחוז מהעסקות המוצלחות והמשאים ומתנים הטובים בעולם נחתמות על מפיות במסעדות כחלק מאירוע עיסקי או ארוחה עיסקית. הבאנו לכם סרטון אודות האתיקה ונימוסי שולחן בזמן ארוחה עיסקית, והשני עם טיפים לניהול פגישה עיסקית ואיך מנהלים אחת כזו באפקטיביות.
קראו עוד »
credit: touristisrael.com
שיתוף פעולה בין מוטי קלמוביץ וסטודיו שף-ארז שטרן המציע סדנאות בתחום היין והאלכוהול כסדנא מקצועית או בליווי ארוחה תואמת פרי ידיו של השף ארז שטרן. בשונה משירו של יוסי בנאי המדבר על שיכרותו (ולא מיין), כלומר שהוא מאוהב...סדנת יין - בסטודיו שף - ארז שטרן מלווה ביינות ישראלים איכותיים עם אופציה לעריכת...
קראו עוד »
credit: Daniel Laila
אחת ממטרותיו של סטודיו שף-ארז שטרן היא להעביר ולהסביר עקרונות מהותיים במדע המזון ועדיף בדרך נגישה ובהסתכלות חדשה. כך תמצאו אצלנו מגוון ומבחר של סדנאות בתחום ומזון ומעבר.. כמו בשיר של להקת Modern Talking (דיבור מודרני) הגרמנית שפעלה בעיקר בסוף שנות ה-80 עם הלהיט על "שרי-שרי ליידי" להראות איך בישול...
קראו עוד »