credit: cxtoday.com

בעולמנו המודרני והמתקדם טכנולוגית, זמננו הופך ליקר וקצר יותר. אנחנו מוצפים בהצעות טלפוניות מטרידות ונחשפים לכמות מסרים שיווקיים ומסרים פירסומיים בכמות של אלפים ביום, כך שהכמות לא קטנה (על ציר הזמן) – אלא להפך: הולכת וגדלה.

credit: kitchenbusiness.com

לשף ארז שטרן יש ניסיון ארוך שנים בפעילות ובעבודה הלכה למעשה בעולם הקולינרי. על כך אין עוררין. למעשה יש לו מגוון של פתרונות קולינריים וכמובן שתוכלו למצוא באתר מעל ל-700 המלצות של מיטב לקוחותיו על עבודותו לאורך השנים בעמוד הרלוונטי.

מה הם מלצרים? איפה אפשר להשיג אותם? ומה הוא תפקידם בעולם שבו הכל אינסטנט? לקהל הרחב והצעיר, כבר אין סבלנות לשהות ממושכת ואכילה ארוכה ומסורבלת במסעדות מפונפנות ומקושטות יתר על המידה. שירות, הולך ונעלם מחיי היום יום והופך לסוג של מותרות.

כל העולם יודע זאת, אבל כולם ממשיכים להעמיד פנים במשחק שבו המסעדה מספרת לנו שקר יפה, ואנחנו אוכלים אותו יחד עם הקינוח, ועוד משלמים על כל השקרים כולם בסוף הארוחה.  אלו השקרים הכי גדולים שמספרים לנו כל פעם כשאנחנו מבקרים במסעדות. זה לא בסדר, אבל אנחנו נמשיך לצאת לאכול במסעדות כיוון שאנחנו קהל...

אף פעם לא מאוחר מדי כדי להתחיל ללמוד דבר או שניים על התנהלות בין-אנושית תקינה. בין אם במרחב הציבורי הרחב (כשמספר רב של עיניים בוחנות אותנו) ובין אם במרחב האישי – פרטי – זוגי ואפילו חברי מצומצם. בין שאר הדברים שחשוב לדעת בשיח עם האחר הוא תכולת הנושאים שאנו משתפים, סבלנות והיכולת לעצור תגובה...

credit: www.galimganim.com

הימים הולכים ומתארכים והאביב הישראלי הופך לקיץ במהרה. כמי שעוזר למשפחות לעצב ולתכנן מטבחים, ועוסק גם באירגון, סיגנון וסידור בתים ומטבחים אני ממליץ לכם לוודא שהגינה או המרפסת שלכם מוכנות לקיץ, כדי שתוכלו ליהנות מהן כמו שצריך. לא צריך להיות שף פרטי כמו ארז שטרן כדי להבין באסטטיקה ובתחזוקה שוטפת של...

מתכננים לעבור דירה? מוכרים את הבית של הסבתא שקיבלתם בירושה (זה שאינו בית מגוריכם)? הנכס שלכם במקרה עומד על המדף זמן רב ואינו מושך קונים פוטנציאלים? השף ארז שטרן  מעריך בצניעות, כי הסיבה לכך נעוצה בנראות שלו או למעשה בחוסר האטרקטיביות העיצובית ובחוסר האסטטיקה שלו.

לשף ארז שטרן בהיותו שף פרטי ובעל ניסיון רב בתחום הבישול והאירוח, שירות חדש המציע כתיבה ובניית מתכונים על פי דרישה.

credit: hotelogix

בשנת 1999, סיימתי את לימודי המקצוע שלי במגמת ניהול מטבח ומסעדנות בביה"ס על שם פול בוקוז בליון, צרפת. במסגרת לימודיי הונחלו לתלמידים לימודיי נימוסים והליכות, לימודי שירות ומלצרות, מדע היין, פרקים ביסודות האירוח, ואני זוכר גם שעורים כמו עריכת שולחן, ואפילו פרק של לימודי שירות בבר.

credit: Lior Rotstein

חבר וקולגה שלי, שמעביר הרצאות וסדנאות בתחום המטבח והקולינריה באופן שוטף, סיפר לי פעם שבסוף כל סדנא הוא מרגיש מותש ואין לו כוח לדבר עם אנשים. אם באים אליו אנשים לשוחח איתו בסוף הסדנה (דבר הנחשב מובן ואפילו רצוי בעיניי. כי אישית, אני אוהב את השיחות והאינטראקצייה שיש לי עם הקהל אחרי סדנאות,...

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.