בסטודיו שף-ארז שטרן, מציעים ליווי מקצועי של שף פרטי ושל מתכונאי לצורך הוצאת ספר בישול משלכם, שירכז את המאכלים שעליהם גדלתם. איך עושים את זה? מתחילים עם הטיפים שאספנו עבורכם.

קיבלתי איזה סיפור מלא השראה מחבר, יניב זייד – שמו, אך ידוע יותר בכינויו ד"ר שכנוע. והסיפור קשור לגל הראשון של הקורונה ברבעון הראשון של שנת 2020, כאשר דוכן פלאפל בגבעתיים שקיים כבר 42 שנה

ישראלים רבים שיודעים ליהנות מאוכל משובח, יודעים היום להעריך את היתרונות הגלומים בארוחות עם שף שמגיע עד אליהם הביתה, ומציע מגוון רחב של תפריטים המותאמים במיוחד לחיך ולטעמם המדוייק של המוזמנים, ובמיוחד כאשר האורחים והמוזמנים ישראלים עם טעם פרטיקולרי.

credit: Getty Images

גבר אוהב אישה... ופראנסיס לאי אחד (באחת המנגינות המוכרות בעולם)....אם הגעתם לאתר שלנו זה כבר סימן טוב... זה מראה שאתם יודעים מה אתם רוצים!! ואתם ממש מבינים ששף פרטי הוא הפיתרון לצורך שלכם. נותר רק לברר שמחירו של שף פרטי לאירוע מתאים לכם ולאירוע שאתם מתכננים.

credit: Domaine de Verchant

אחרי תקופת הסגר וקורונה, כבר הבנתם שאתם חייבים לרענן את חיי הרומנטיקה שלכם באיזה ארוחת שף רומנטית. האמת, עוד מעט גם מתרחש עלינו תקופת הקיץ ובמיוחד ט"ו באב – הלא הוא חג האוהבים. אז חשבתם על מסעדה? אם אתם שואלים אותנו, ברור שעדיף להזמין שף הביתה!!! לארוחה זוגית ומיוחדת... קבלו כמה רעיונות (לא...

credit: miningmx.com

אז איך חוזרים לשגרה אחרי חופשה ארוכה? או בעברית צה"לית: איך מחזל"שים? בין אם מדובר באירוע של סגירה מאולצת של העסק בעקבות נגיף הקורונה? בין אם זו תקופת מלחמה? בין אם זה חגי תשרי, עונת המלפפונים (חופשת הקיץ) או חופשת הפסח וגרורותיה? איך חוזרים ומחזירים את כולם לשגרת העשייה? או איך גורמים לכל החלקים...

כרדיט: משתלת דרך הגנים

בזמן המחאה החברתית של יוקר המחייה בשנת 2011, כבר מלאו שנתיים לסטודיו שלי בבית פנורמה בדרום תל אביב. שמעתי משפע של אנשים, קולגות למקצוע ולקוחות משפטים כמו: "עכשיו לא הזמן למכור יקר" "כולם עכשיו מורידים מחירים – אין ברירה", "אני חושש מהעלאת מחירים" "במידה ואמשיך למכור במחיר גבוה - אף אחד לא יקנה...

כרדיט: הספרייה הלאומית

כחלק מהרצון של סטודיו שף-ארז שטרן לעזור ולהעשיר את כל אלה שאינם מעורים בהכרח בבראנז'ת העיתונות, או איך עובד עולם התקשורת בין אם אתם רוצים לקיים מסיבת עיתונאים על כן תמצאו כאן מספר מושגים בסיסיים בתחום המסודרים כן על פי האלף-בית, כי אצלנו תמיד עולה המנגינה:

זה כבר חוק ידוע שבאינסטגרם, הכל נראה נוצץ, מתוקתק, מסנוור, כאילו כולם מסביבנו יודעים לחיות את ה-Dolce Vita ולא מתביישים להראות את זה. אבל איך לוקחים את החיים הטובים האלה מחוץ לאפליקציה? הנה כמה דרכים להרגיש נפלא גם אם לא תעלו אותם לסטורי או ל-reels: 

מסעדנות היא עסק מסוכן על סף ההתאבדותי, שולי הרווח קטנים, חיי המדף של מסעדות בתל אביב, בלי קשר לכמות הכסף שהושקעה בה, קצר יותר מחיי המדף של גבינות בשלות. ועדיין, רוב התוכן שגולשים תמימים רואים בבתי האוכל יכול להכעיס, ברמה שגורמת לנו לתהות מי לעזאזל בוחר להסתכן בלעצבן את קהל היעד שלו בעסק כל כך...

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.