כששירתתי בצבא (ממש לא קרנבל - כמו בשירם של להקת הנח"ל) בתחילת שנות התשעים, היה לנו שקם ביחידה. בדלפק הצנוע של השקם היה ניתן לרכוש אוכל ושתייה וטואלטיקה לטובת החיילים ששירתו ביחידה. לא היה הרבה מבחר, לא היו הרבה אלטרנטיבות, השקמיסט היה המלך, וקנינו בערך כל מה שיכולנו ושהוצע לנו. בקיצור...

credit: G. Eric and Edith Matson Photograph Collection

אף על פי שכיום חדרי אוכל במקומות ציבוריים או בחברות עם מספר עובדים גדול כבר אינם ניראים כמו חדרי האוכל של הקיבוצים בתחילת שנות העשרים והשלושים של המאה העשרים, עדיין נשמר משהו מן המשותף. ראשית, מדובר במקומות עם מספר מקומות ישיבה גדול. שנית, הטעם והסיבה להקמתם של חדרי האוכל במקומות עבודה זהה -...

credit: durhamlane.com

כשף וכמי שלמד (בין השאר) את יסודות הכלכלה בבית הספר ע"ש פול בוקוז בליון, אהבתי את החוק בכלכלה שנקרא "חוק פארטו". זהו חוק בכלכלה שידוע גם בכינויו חוק ה- 20 / 80. יש לו הרבה השלכות והגדרות, כאשר שתיים מהן - אני אוהב במיוחד.

בשנים האחרונות הולך ומתפתח בארץ טרנד של אירועי בוטיק. אירועים כאלו הם למעשה אירועים שתפורים במיוחד עבור הדרישות הספציפיות של כל אירוע ואירוע, ודורשים תשומת לב מיוחדת ומקום שיודע לתת את המענה ולספק את כל הצרכים של מפיקי אירועים ולקוחותיהם.

credit: Rosemary Lowndes

או כל הטריקים שמסעדנים יגרמו לנו להזמין יותר החל ממוסיקה המתאימה לבחירת יין ועד שמות זרים שנשמעים אותנטיים על אף זרותם, למסעדנים יש דרכים רבות לשכנע את הסועדים להזמין ארוחות עתירות רווח.

בסטודיו שף-ארז שטרן, מציעים ליווי מקצועי של שף פרטי ושל מתכונאי לצורך הוצאת ספר בישול משלכם, שירכז את המאכלים שעליהם גדלתם. איך עושים את זה? מתחילים עם הטיפים שאספנו עבורכם.

קיבלתי איזה סיפור מלא השראה מחבר, יניב זייד – שמו, אך ידוע יותר בכינויו ד"ר שכנוע. והסיפור קשור לגל הראשון של הקורונה ברבעון הראשון של שנת 2020, כאשר דוכן פלאפל בגבעתיים שקיים כבר 42 שנה

ישראלים רבים שיודעים ליהנות מאוכל משובח, יודעים היום להעריך את היתרונות הגלומים בארוחות עם שף שמגיע עד אליהם הביתה, ומציע מגוון רחב של תפריטים המותאמים במיוחד לחיך ולטעמם המדוייק של המוזמנים, ובמיוחד כאשר האורחים והמוזמנים ישראלים עם טעם פרטיקולרי.

credit: Getty Images

גבר ואישה (ופראנסיס לאי אחד)....אם הגעתם לאתר שלנו זה כבר סימן טוב, שאתם יודעים מה אתם רוצים, ואתם ממש מבינים ששף פרטי הוא הפיתרון לצורך שלכם. נותר רק לברר שמחירו של שף פרטי לאירוע מתאים לכם ולאירוע שאתם מתכננים. בגדול, שפים פרטיים יש היום בשפע (מה לעשות, כולם חכמים כולם - ע"פ הגשש החיוור) ולכן...

credit: Domaine de Verchant

אחרי תקופת הסגר וקורונה, כבר הבנתם שאתם חייבים לרענן את חיי הרומנטיקה שלכם באיזה ארוחת שף רומנטית. האמת, עוד מעט גם מתרחש עלינו תקופת הקיץ ובמיוחד ט"ו באב – הלא הוא חג האוהבים. אז חשבתם על מסעדה? אם אתם שואלים אותנו, ברור שעדיף להזמין שף הביתה!!! לארוחה זוגית ומיוחדת... קבלו כמה רעיונות (לא...

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.