לא תאמינו איך תוכניות הריאלטי הטלויזיוניות בתחום המטבח מיצרות לנו – השפים, פוטנציאל לחשיפה ואפילו יוצרות לנו עבודה...אתם בטח שואלים איך יכול להיות דבר כזה? מה הקשר בין היותי שף פרטי, לתוכניות ריאלטי? אז תשמעו קטע...לפני זמן מה, התקשרה לקוחה והסבירה כי היא מחפשת לבתה שף שידריך אותה לגבי עבודה עם...
קראו עוד »
credit: Alamy @ Dailymail.co.uk
מן המפורסמות שבאימרות הטוענת כי הדשא של השכן תמיד ירוק יותר והכוונה של האמירה מתייחסת למעשה בקינאה בין הנכסים שלנו לאלה של האחר. או אם נרצה קצת לדייק הכוונה היא שמה שיש לאחר נראה לנו כמעט תמיד טוב יותר מאשר מה שיש לנו.
אבל המשפט יכול להאמר גם בהקשר נוסף: של עידוד והשלמה, כלומר הוא בא להרגיע...
קראו עוד »
credit: Gustavo Gonzalez
מכירים את זה שאתם נוהגים ברכב ומגיעים למגרש חניה גדול? כזה עם שפע של חניות רחבות ונוחות וסימונים על הרצפה היכן שהמכוניות צריכות לעמוד? אז ככה...אופציה ראשונה הוא שמגרש החניה אליו נכנסתם ריק כמעט לגמרי, כזה עם שתיים – שלוש מכוניות חונות בצורה דלילה ואימפרוביזורית.
קראו עוד »
לפני זמן מה התקשר אלי לקוח והתעניין לגבי אירוע. לאחר מספר שאלות ובדיקה של צרכיו התחלתי את מצגת המכירה שלי כפי שאני עושה מול כל לקוח. אך בשלב מסויים הוא מפסיק אותי ואומר לי: "אתה לא יודע למכור!" כששאלתי את הלקוח למה הוא אומר לי זאת? הוא ענה: "היית צריך לגעת במקומות שכואבים לי, היית צריך לתסכל...
קראו עוד »
כמו בתכנית הטלוויזיה משימה בלתי אפשרית (Mission impossible כאן בביצוע אקפלה של הסווינגר סינגרס), התבקשתי לשמור על סודיות מירבית ולגלות מהו המקום השווה ביותר לחגוג בו אירוע מיוחד וחגיגי בתל אביב, רצוי לקבוצה של לפחות 8 משתתפים. במקביל, התבקשתי למסור דיווח על מה עושה מקום אירוח למועמד מוביל,...
קראו עוד »
credit: vectorstock
כבר לא מדובר בסמל סטטוס. הישראלי אוהב לצאת ולאכול בחוץ. ישראלים רבים הופכים מסעדה ספציפית למסעדה הבית קבועה שלהם. כל אחד והמקום שלו, כל אחד והגחמות שלו. אם פעם הלקוח היה צריך להתאים עצמו למסעדה, היום צוות העובדים והבעלים מתגייס לטובת הלקוחות. בענף המסעדנות הישראלי החדש יש תודעת שירות שלא נתקלים...
קראו עוד »
credit: foodservice equipment journal
קשה לשנות הרגלים ישנים, אבל אפשר לפחות להחליף את המיקום שלהם: בחודשים שבהם התקשורת מלאה באיזכורים על המצב הכלכלי הקשה ועל מיתון, מעדיפים רבים מהלקוחות הקבועים של מסעדות היוקרה להישאר בבית. אבל הם לא מפסידים דבר: ארוחות הטעימות, בישולי השף, צוות מלצרים, תפריטי היין - כל אלה מגיעים לבתיהם,...
קראו עוד »
credit: Lurssen yachts
השף ארז שטרן מתמחה גם בפתרונות קולינריים לשוק של האנשים העשירים באלפיון העליון שבו מלאכת השיווק לפלח שוק זה, מצריכה מאיתנו תשומות ניכרות ומשאבים רבים כדי להשביע את רצון לקוחותנו. זהו שוק המונה סדר גודל של 650 בתי אב וסך של 6,000-10,000 לקוחות פוטנציאלים בישראל. הגישה השיווקית שלנו לפלח זה...
קראו עוד »
credit: Park Hyatt Changbaishan
נופי ארץ ישראל המדהימים והזריחות היפיפיות (אולי לא בדיוק ארץ טרופית, כמו בשירו של מתי כספי, אבל בפירוש יפה) המתקבלים ומתקיימים במבחר חדרים פרטיים (פרייבט רום) עם שף פרטי כמו ארז שטרן מתאים לכל ארגון או חברה וכמובן כלוקיישן וכשירות של מחלקה ראשונה לכל מאורע עיסקי חשוב.
קראו עוד »
כרדיט: בועז לביא
פעם היה נהוג במחוזותנו חופשה בבית הבראה מטעם המפעל, כמו בשירו הסטירי של בומבה צור על אוכל או בשירו של חיים חפר על היא והוא והחופש בבית הבראה (כאן מבצעים: אריק איינשטיין ויהודית רביץ). היום זה נקרא outdoor training או ברשאי תיבות ODT - שהיא שיטת הנחייה ופיתוח קבוצתי שמטרתה פיתוח כישורים חברתיים...
קראו עוד »