איך הזמן עובר כשנהנים? עם כל כל הרבה אורחים ולקוחות לאורך שמונה שנותינו אצלנו או אצלכם? - ואתם מוזמנים לדגום מיכולותינו. כאן תמצאו תפריט שרקחנו מראשונו אך לא מחייב אתכם בשום צורה. כי את התפריטים שלנו אנו בונים תמיד על פי צורך ושיחה מקדימה. רוצים לדעת איך זה עובד? הקליקו על הלינק או...
בני ישראל במצריים היו עבדים - היום אנו בני חורין כי פיתחנו מדינה עצמאית, אך ריח האביב מרחף מכל עבר וכבכל חג - גם השנה, רקחנו בעבורכם בסטודיו שף-ארז שטרן תפריט לאירוח הפסח, עם תפריט שחלקו תפריט מסורתי המשלב קריצות עכשוויות. ומכיוון שמלבד הקריאה בהגדה, החג מאופיין בשירים רבים קבלו את סיפור ארבעת...
החיים היפים אסטטיקה וטוב טעם הרחבת קשת ארומתית ודגוסטטיבית יצירתיות ויוזמה  אלו הם רק חלק מהעקרונות שמובילים אותנו ואליהם אנו שואפים בסטודיו שף-ארז שטרן. לשף ארז שטרן ולצוותו תחשב זכות, כבוד ואתגר לענג ולפנק את לקוחותינו כל פעם מחדש. בדיוק כמו שאנחנו מתגאים באמנת השירות שלנו.

כרדיט: אילן ספירא

מלבד היותו מקום לאירועים פרטיים ועיסקיים, בסטודיו שף – ארז שטרן, אנו יודעים לספק שירותי הסעדה (ממש כמו מסעדה לכל דבר ועניין). התפריט הוא מה שנקרא: "תפריט שוק" המשתנה מדי יום ובנוי על המצאי בשווקים ועל אהבותיו וגחמותיו של השף עצמו. אז בוא נצא לשוק אך בשונה משירה של נירה רבינוביץ' (דמות מופת להעריץ...

איך אנחנו, בסטודיו שף – ארז שטרן יודעים שאירוע שאנו עורכים, הופך להצלחה? ראשית, אנחנו באים בטוב...לעשות גוד-טיים! חגיגה! סלבריישן אם תרצו...כמו בשיר של Kool & the Gang

ארוחות עסקיות בישראל הן לעיתים מלכודת פוטנציאלית ללקוח שבא בשערי מסעדות שונות. מנות ראשונות מצומקות לכדי ממדים מיניאטוריים, תפריטים מפתים שמתחילים בעלות של 35-40 ₪ אך מתבררים כמצע להתרחבות כלכלית בהתכוננות לשידרוגים, תוספת וקינוחים שעולים לפעמים כמו כל העסקית (ומגיעים בגודל שצוחק על הלקוח...

Jim's marketing blog

לשפים בכלל ולכאלה שמחשיבים את עצמם כיצירתיים-יש רף גבוהה! והאמת היא, שלי אישית, הוא מתרומם בכל יום מחדש. לא פעם קשה לי לחדש ובכל זאת אני מנסה לעמוד באתגר, לרוב ללא קשר לדרישות הלקוח המזמין.

יש טענה ששמונים אחוז מהעסקות המוצלחות והמשאים ומתנים הטובים בעולם נחתמות על מפיות במסעדות כחלק מאירוע עיסקי או ארוחה עיסקית. הבאנו לכם סרטון אודות האתיקה ונימוסי שולחן בזמן ארוחה עיסקית, והשני עם טיפים לניהול פגישה עיסקית ואיך מנהלים אחת כזו באפקטיביות.

credit: touristisrael.com

שיתוף פעולה בין מוטי קלמוביץ וסטודיו שף-ארז שטרן המציע סדנאות בתחום היין והאלכוהול כסדנא מקצועית או בליווי ארוחה תואמת פרי ידיו של השף ארז שטרן. בשונה משירו של יוסי בנאי המדבר על שיכרותו (ולא מיין), כלומר שהוא מאוהב...סדנת יין - בסטודיו שף - ארז שטרן מלווה ביינות ישראלים איכותיים עם אופציה לעריכת...

credit: Daniel Laila

אחת ממטרותיו של סטודיו שף-ארז שטרן היא להעביר ולהסביר עקרונות מהותיים במדע המזון ועדיף בדרך נגישה ובהסתכלות חדשה. כך תמצאו אצלנו מגוון ומבחר של סדנאות בתחום ומזון ומעבר.. כמו בשיר של להקת Modern Talking (דיבור מודרני) הגרמנית שפעלה בעיקר בסוף שנות ה-80 עם הלהיט על "שרי-שרי ליידי" להראות איך בישול...

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.