Jim's marketing blog

לשפים בכלל ולכאלה שמחשיבים את עצמם כיצירתיים-יש רף גבוהה! והאמת היא, שלי אישית, הוא מתרומם בכל יום מחדש. לא פעם קשה לי לחדש ובכל זאת אני מנסה לעמוד באתגר, לרוב ללא קשר לדרישות הלקוח המזמין.

יש טענה ששמונים אחוז מהעסקות המוצלחות בעולם נחתמות על מפיות במסעדות כחלק מאירוע עיסקי או ארוחה עיסקית. הנה לכם שני סרטונים אודות ארוחה עיסקית ואיך מנהלים אחת כזו באפקטיביות.  

credit: touristisrael.com

שיתוף פעולה בין מוטי קלמוביץ וסטודיו שף-ארז שטרן המציע סדנאות בתחום היין והאלכוהול כסדנא מקצועית או בליווי ארוחה תואמת פרי ידיו של השף ארז שטרן. בשונה משירו של יוסי בנאי המדבר על שיכרותו (ולא מיין), כלומר שהוא מאוהב...סדנת יין - בסטודיו שף - ארז שטרן מלווה ביינות ישראלים איכותיים עם אופציה לעריכת...

credit: Meir Adoni

אחת ממטרותיו של סטודיו שף-ארז שטרן היא להעביר ולהסביר עקרונות מהותיים במדע המזון ועדיף בדרך נגישה ובהסתכלות חדשה. כמו בשיר של להקת Modern Talking (דיבור מודרני) הגרמנית שפעלה בעיקר בסוף שנות ה-80 עם הלהיט על "שרי-שרי ליידי" להראות איך בישול מסורתי ובישול קלאסי באמת פועלים, ולספק תמונות והדרכה...

credit: the hungry tourist

בשנים האחרונות נראה שהיכן שלא נביט, בין אם זה בטלויזיה, בעבודה, באינטרנט ואפילו ברחוב מסחרי - נתקל באוכל. התופעה הגיעה למימדים כאלה שתוכניות הריאלטי (כמו מאסטר שף, משחקי השף, MKR ודומיו), מנגישות לנו הקהל ומתייחסות למתמודדים ברצינות תהומית. הוסיפו לזה את טרנד הטבעונות שהשתלט על השיח הישראלי, וקבלו...

כרדיט: גיל הפקות

לשף – ארז שטרן המתמחה באירוח של אירועים כמו גם של סדנאות ובייצירת תחושה ייחודית, שונה ואחרת - עם וותק של למעלה מ-18 שנים. השף שלכם מציע מוצר הכולל הענקת ידע והתנסות אישית בבישול תוך תחושה חברית ומשוחררת (מה שנקרא אוירה קונביוויאלית ובלעז convivial hospitality) באמצעות חוויית משתמש שהיא מן הגבוהות,...

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.