מהתקשורת
ארז שטרן: דה מארקר 14/12/2022
טור דעה מאת ארז שטרן: ארגונים צריכים לפתח אינטליגנציה רגשית
חוויית לקוח כוללת בתוכה את כלל האינטראקציות שיש ללקוח עם המותג, והיא קריטית לבניית מותג חזק.
יום שישי בערב, הזמנתם מקומות לבילוי משפחתי במסעדה יוקרתית ששמעתם עליה רק דברים טובים, אבל למרות הציפיות הגבוהות, הביקור שלכם היה לא משביע רצון בלשון המעטה. המנות הראשונות הגיעו לשולחן אחרי המנות העיקריות, המלצרים לא היו קשובים לדרישות שלכם וכל האווירה היתה מלווה בתחושה של כאוס וחוסר סנכרון. חשוב לציין שהמנות שהגיעו היו טעימות ומושקעות אבל החוויה שלכם נפגמה והרגשתם חוסר התאמה בין המוצר לשירות שקיבלתם.
שרית שיר, שרית ליבנה: הארץ 30/12/2021
סדנאות ואירועי בשר: חוויה קולינרית לקרניבורים אמיתיים
הקורונה הפכה את כולנו לשפים מתחילים, אחרי שעות של ליטוש כישורי הבישול לאורך ימים ארוכים של סגר. זה הזמן לקחת את זה צעד אחד קדימה, או אפילו לתכנן את האירוע הראשון אחרי הסגר עם סנדאות ואירועי בשר
מאור מואיגר: הארץ 8/7/2021
אירועי גורמה מהמטבח העילי
נגיף הקורונה גרם לשינויים רבים בעולם – חלקם שליליים ומבהילים ואחרים חיוביים ומפכחים. אם למשל, בעבר האירועים נחגגו יחד עם מאות אנשים, הרי שכיום רבים דווקא רואים את הקסם באירועים מצומצמים ואינטימיים יותר – שבהם אפשר באמת להקדיש את מלוא תשומת הלב לכל אחד מהאורחים, ולבחור בקפידה את אלו שעמם רוצים לחלוק את הרגעים החשובים בחיים.
שרית ליבנה: הארץ 21/01/2021
מגשי אירוח: הפיתרון המושקע לאירועים, מפגש משפחתי או בילוי רומנטי
למי שאינו מסתפק בפשוט, הצפוי, המוכר והסטנדרטי מגשי אירוח הם התשובה לפינוק אמיתי: עם חומרי גלם משובחים, עיצוב מוקפד וטעם מנצח במגוון ממגוון מטבחים. רק לבחור
המומלצים של רשת 13 16/11/2020
השף ארז שטרן מציג את הדור הבא של האירוח
הוא עבד במסעדות בעלות כוכבי מישלן בצרפת, היה מראשוני השפים הפרטיים בישראל וכעת הוא בא לספר את סיפור האירוע שלכם דרך מנות בלתי נשכחות. הצצה לחוויה קולינרית ייחודית בימי קורונה
ניבה שור: צומת השרון-הרצליה 16/09/2020
השף ארז שטרן: בואו להוסיף טעמים חדשים לחייכם
אוכל משובח ואווירה טובה ויוקרתית הם הזדמנות לבילוי מפנק שמתאים במיוחד לזוגות רומנטיים או קבוצות קטנות, דווקא בתקופה זו. הכירו את השף הפרטי ארז שטרן, שיבשל לכם מנות מסקרנות שנתפרו במיוחד בשבילכם
שרית שיר: הארץ 17/08/2020
שף פרטי עד הבית: יהיה טעים, בעזרת השף
לאכול במסעדת שף זו תמיד חוויה, אך לפעמים החוויה האמיתית היא להתפנק במאכלי גורמה בלי לזוז מהספה. בכתבה הבאה תכירו את השפים הפרטיים שיבואו עד אליכם וישאירו אתכם עם טעם של עוד.
דני לצמן: השקמה 29/10/2018
השפים הפרטיים המומלצים בישראל
בשנים האחרונות כבש טרנד השפים שמגיעים עד הבית לא מעט חובבי ארוחות גורמה ומסעדות מכוכבות מישלן. אחרי הכול, בעידן שבו תוכניות הבישול תופסות חלק נרחב מזמן המסך והפכו לחלק מהתרבות הישראלית, הסצנה הקולינרית המקומית התאימה את עצמה עם מנות מושקעות, לעיתים בהגשה אישית של השף עצמו, ליצירת חוויה ביתית מרשימה במיוחד.
ענת רן: go style ינואר 2015
יש כמו בבית
סטודיו לאירועים קטנים בדרום תל אביב מעוצב ברוח ביתית שמביאה לשיא את השילוב האהוב של וינטג' ותעשייתי. באנו, למדנו, אהבנו
אבי דסה: עולם האישה דצמבר 2014
חמים וטעים
הלופט של השף ארז שטרן ממוקם במבנה מסחרי בדרום תל-אביב, אבל כשנפתחת הדלת ונכנסים פנימה, נשאבים אל תוך חלל ביתי מזמין. על אף החלל התעשייתי, אוסף פרטי הריהוט הישנים, האביזרים, פרטי הדקורציה ויצירות האמנות משלימים טוטל לוק חמים, משפחתי ואינטימי. ארז: "אנשים שמתארחים כאן אומרים לי שהם מרגישים בבית. גם ילדים מתחברים לאוירה ושהם נכנסים הם כבר מורידים נעליים".
מזון פלוס יולי 2014
שאלון לשף
ארז שטרן (41), נשוי. מארח בסטודיו מעוצב ומושקע בבית פנורמה בדרום תל אביב לאירועים וארוחות החל משמונה איש בישיבה ועד 100 מוזמנים בסגנון קוקטייל.
לי ציון - קרינולינה 2014
סטודיו שף ארז שטרן
לפעמים כל מה שצריך הוא שילוב בין מקום מפנק שירגיש קצת כמו בבית ומארח אינטליגנטי שיידע בדיוק מה החיך בדיוק מבקש. ארז שטרן, שף פרטי שנודע בזכות ארוחות הגורמה הביתיות שהפיק, פתח סטודיו – לופט בו הוא מציע מגוון רחב של שירותי אירוח וגסטרונומיה ברמה הגבוה ביותר.
חיים בסטייל עם חן רוטנברג בתוכנית של גלית גיאת
צפו בפינתה של חן רוטנברג ממליצה על סטודיו שף-ארז שטרן, בתוכנית האירוח של גלית גיאת.
אדריכלים צעירים לשנת 2011
משרד רון בלייברג - אדריכלות פנים, עיצב עבור השף ארז שטרן סטודיו לאירוח ואירועים
רון בלייברג בוגר תואר ראשון בחוג לעיצוב פנים במסלול האקדמי של המכללה למנהל. נולד וגדל בקיבוץ כפר גלעדי וחי כיום בתל אביב. סגנונו האישי משלב בין עברו הקיבוצי להווה העירוני. את משרדו הקים בשנת 2006. מאז הקמתו, הוא מעניק פתרונות עיצוביים לחללי פנים ובונה שפה גרפית ייחודית ומבדלת לבתי עסק בתחומים שונים. המשרד מוביל קו עיצוב חדשני, עכשווי, המחובר למגמות שונות בעיצוב הבינלאומי. כאשר כל פרוייקט מורכב כפאזל של עולם תוכן לכדי תמונה לגיטימית ברורה, היוצרת חוויה טוטלית נועזת, מפתיעה ומדוייקת.
נגה משל: סגנון של מעריב 11/06/2011
רווקה ומאושרת: מסיבת הרווקות המושלמת. לאחר ספירת העומר בואכם חג השבועות שנותן את האות לטירוף עונת החתונות - וגם מסיבות הרווקות. אימרו לנו מי הכלה שלכן, ונגיד לכן איך להפוך את ימי הרווקות האחרונים שלה לחגיגה אמיתית
מאסט האב 2010 must have
ארז שטרן הוא השף המתמסר..
אצלו תמצאו מסורת צרפתית, חומרי גלם ים תיכוניים והשראה בינלאומית. זוהי על כן, המסגרת עם מגוון הפתרונות הקולינריים שבהם מבשל השף ארז שטרן את ארוחות הגורמה המופלאות שלו.
שחר שילוח: מעריב 29/9/2010
המסעדה מתחמקת ממך: טרנד חדש של מסעדות סודיות
הטרנד העולמי החדש: מסעדות שנפתחות לערב אחד או לכמה חודשים, באתרים סודיים עם תפריטים פורצי דרך ועיצוב חדשני, שצריך להיות חבר של חבר כדי לשמוע עליהן. סן פרנסיסקו, ברלין, לונדון וקובה כבר חזק במסתוריות.
אפרת בראשי: אתר וואלה 04/05/2010
כחלק מפרוייקט בתים מבפנים נפתח לקהל הרחב הסטודיו של השף ארז שטרן המשמש אותו לאירוח ארוחות פרטיות באווירה אינטימית.
מיכל פלטי: הארץ 13/02/2010
ארוחות שף פרטיות - הזדמנות לטעום מאמנות חסרת פשרות
באחרונה נפוץ קונספט חדש של חוויה קולינרית ■ שפים רבים פנו לשוק האירוח האישי: בישול בבית הלקוח, בישול לפני האורחים וסיורים קולינרים ■ השף ארז שטרן: יש בשוק הרבה שפים מוכשרים שלא מחזיקים מסעדה מסיבות שונות. הם לא רוצים להתחייב כלפי משקיע או שהם שחוקים מתקופת עבודה ארוכה. הארוחות הפרטיות הן הזדמנות ליצור אמנות עד הסוף
רעיה הנרי: מגזין את 20/10/2009
מעל פסגת בית פנורמה
קוביה חשופה בקומת הלופטים של בית פנורמה הפכה בידי האדריכל רון בלייברג לבית נעים וחמים, שבו יכול השף ארז שטרן לארח עד 70 אנשים
רוי רגב: מעריב 15/10/2008
זה לא אוכל ביתי, אבל זה הבית של השף, והוא מזמין אתכם תמורת ככה וככה שקלים, להתארח, לאכול הרבה ולשמוח
בעוד רבים מבלים עכשיו ימים ולילות בסוכה מקושטת בסמוך לביתם, יש כמה מסעדנים שבחרו לא לעזוב את הבית ולעשות אותו חלק בלתי נפרד מן העסק שלהם. חלק עושים את זה בדירה עירונית, ויש שמקרבים את העסק לצימר מפנק. בכל צורה שלא תהיה , הם לא מנסים להפריד בין הבית לעבודה. הם פשוט לא רוצים לעזוב את הבית, אחרי שמצאו להם סוף סוף פינה שקטה
שחר בן פורת: 15/9/2008
השף הפרטי ארז שטרן מארגן ללקוחותיו ארוחות לאירועים שונים לפי הזמנה - עיצוב ועריכת השולחן הוא חלק חשוב בעבורו. "הסביבה שבה אנו אוכלים, חשובה לא פחות מאשר התפריטים, ואין ספק שהיא צריכה להיות נאה, אסתטית ומעוצבת".
אמיר קמינר: ידיעות אחרונות 29/06/2008
אמיר קמינר בדק את עסקית הצהריים בביתו של השף ארז שטרן ונהנה ממסיבה פרטית כיפית ומאוכל מצויין
קצרים: עיתון הארץ 15/03/2008
עסקית אישית
ארוחות עסקיות במסעדות (בין אם הן מכוכבות מישלן ובין אם הן סתם מסעדות מובילות) הן דבר שבשגרה. אבל מה אם לא רוצים להיראות, לא רצים להישמע, או סתם לא רוצים להיות כמו כולם?
נתי דואניס: economist 12/03/2008
שירות חדש מאפשר לאנשי עסקים להיפגש לארוחות גורמה הכי דיסקרטיות שאפשר - בבית השף
אפרת נחושתאי: דה מארקר 08/02/2008
סמל סטטוס נוסף לבעלי הממון: שף אישי שמבשל עבורכם ארוחות גורמה בווילה, ביאכטה או בפיקניק מפנק על חוף הים או במדבר ■ ואם נמאס לכם לצאת למסעדות היוקרה הרגילות, תוכלו גם לבוא לאכול קוויאר ופואה-גרה אצל השף בבית ■ השפים, מצדם, מרוצים: זה רווחי, מגוון את העבודה ומאפשר לחוש היצירתי להשתולל ■ מי הם הבשלנים האישיים? חלקם בררניים מאוד וחלקם כלל לא, אחדים יבואו אליכם, ואחרים יספקו לא רק ארוחה אלא גם את הבית האישי שלהם ■ המחירים אמנם בשמים, אך הקופצים רבים: "זה אינטימי, נעים ובעיקר טעים מאוד", אומר אחד האנשים שעושה שימוש בפורמט, אך מבקש שלא להיחשף ■ טרנד בטוב טעם
רונית פנסו: גלובס 27/12/2007
ארוחת האלף: סעודה חגיגית רבת-מנות ועתירת יינות, שמכין שף פרטי בביתו, למענכם בלבד. המחיר: רק אלף שקל לסועד. רונית פנסו לא גמרה מהצלחת
מרמלדה 26/11/2007
כמה אי צדק יש בעולמנו. אם אתה סלב אמיתי, לעולם לא תיאלץ לבוא בדין ודברים עם סלקטור, לא תסבול מצפיפות מיוזעת במקום הומה פשוטי-עם, או תצטרך להתמודד את המשפט המבאס "מצטערים, אין לנו אף שולחן פנוי הערב".
דנה שוופי מעריב 22/10/2007
נשנושי מסעדנות
השף ארז שטרן מציע ארוחה בת שש מנות ועוד חמישה קינוחים באלף שקלים
שי טרייטל: גלובס 30/11/2006
מנת הבית
ארוחות שף בהזמנה אישית הפכו לטרנד של ממש: בחבורה או בשניים, במטבח הביתי או על חוף מבודד - מ-50 שקל לאדם ועד 5,000 שקל לזוג. שי טרייטל בודק מה בתפריט ומנדב כמה המלצות
הבלוג של יעל ישראל: ארז מפנק נובמבר 2006
שף ארז שטרן מארח בביתו שבשיכון בבלי בתל אביב לארוחה גסטרונומית מרובת מנות. היה פיגוז חלומי. כל מה שאדם מבקש כדי להירגע מהחיים הקשים: קצת פינוק ואוכל טעים.
גיתית רוברמן: חדשות קיסריה 03/03/2006
ארז שטרן - שף פרטי
ארז שטרן פותח דלתות ביתו, מארח בחמימות ובשמחה מזוג ועד קבוצה לארוחת גורמה פרי יצירתו, בהן התפריט מותאם לטעמי הסועדים. הוא משלב בכפיפה אחת חוויות שונות: שף מוכשר, ארוחה טעימה ויציאה מהבית. סיסמתו: when eating with friends, time doesn't count anymore.
גאיה קורן: ידיעות אחרונות 24/11/2005
הסירון העליון - שף פרטי בבית שלכם
אין רעש מסביב, המלצר לא שוכח מנות, ואין בעיה להסתובב באמצע האוכל: יותר ויותר אנשים מגלים את נפלאות השפים הפרטיים, שבאים אליכם הביתה ומבשלים לכם ולאורחיכם מעדני גורמה. כמה עולה ארוחה, האם מקובל להשאיר טיפ, ומה עושים כשהשפית מתחילה לשיר באמצע המרק.
עמוס בידרמן, עבור אתר 2eat יוני 2004
תאוות בשרים
המאייר המוכשר עמוס בידרמן נשלח על ידינו להתארח בסדנא לאוהבי בשר של ארז שטרן וערן אופיר וחזר עם תיאור קריקטוריסטי של הערב: ארז שטרן בתפקיד אפרים קישון מדג'ה גב אל גב עם השף ערן אופיר. במקום דיסקים מונחים לפניהם נתחי בשר אדומים ועסיסיים ובמקום אולם מלא רוקדים יש להם קהל זללנים נהנתן.