טור דעה מאת ארז שטרן: ארגונים צריכים לפתח אינטליגנציה רגשית
חוויית לקוח כוללת בתוכה את כלל האינטראקציות שיש ללקוח עם המותג, והיא קריטית לבניית מותג חזק.

יום שישי בערב, הזמנתם מקומות לבילוי משפחתי במסעדה יוקרתית ששמעתם עליה רק דברים טובים, אבל למרות הציפיות הגבוהות, הביקור שלכם היה לא משביע רצון בלשון המעטה. המנות הראשונות הגיעו לשולחן אחרי המנות העיקריות, המלצרים לא היו קשובים לדרישות שלכם וכל האווירה היתה מלווה בתחושה של כאוס וחוסר סנכרון. חשוב לציין שהמנות שהגיעו היו טעימות ומושקעות אבל החוויה שלכם נפגמה והרגשתם חוסר התאמה בין המוצר לשירות שקיבלתם.

סדנאות ואירועי בשר: חוויה קולינרית לקרניבורים אמיתיים

הקורונה הפכה את כולנו לשפים מתחילים, אחרי שעות של ליטוש כישורי הבישול לאורך ימים ארוכים של סגר. זה הזמן לקחת את זה צעד אחד קדימה, או אפילו לתכנן את האירוע הראשון אחרי הסגר עם סנדאות ואירועי בשר

אירועי גורמה מהמטבח העילי

נגיף הקורונה גרם לשינויים רבים בעולם – חלקם שליליים ומבהילים ואחרים חיוביים ומפכחים. אם למשל, בעבר האירועים נחגגו יחד עם מאות אנשים, הרי שכיום רבים דווקא רואים את הקסם באירועים מצומצמים ואינטימיים יותר – שבהם אפשר באמת להקדיש את מלוא תשומת הלב לכל אחד מהאורחים, ולבחור בקפידה את אלו שעמם רוצים לחלוק את הרגעים החשובים בחיים.

מגשי אירוח: הפיתרון המושקע לאירועים, מפגש משפחתי או בילוי רומנטי

למי שאינו מסתפק בפשוט, הצפוי, המוכר והסטנדרטי מגשי אירוח הם התשובה לפינוק אמיתי: עם חומרי גלם משובחים, עיצוב מוקפד וטעם מנצח במגוון ממגוון מטבחים. רק לבחור

השף ארז שטרן מציג את הדור הבא של האירוח

הוא עבד במסעדות בעלות כוכבי מישלן בצרפת, היה מראשוני השפים הפרטיים בישראל וכעת הוא בא לספר את סיפור האירוע שלכם דרך מנות בלתי נשכחות. הצצה לחוויה קולינרית ייחודית בימי קורונה

השף ארז שטרן: בואו להוסיף טעמים חדשים לחייכם

אוכל משובח ואווירה טובה ויוקרתית הם הזדמנות לבילוי מפנק שמתאים במיוחד לזוגות רומנטיים או קבוצות קטנות, דווקא בתקופה זו. הכירו את השף הפרטי ארז שטרן, שיבשל לכם מנות מסקרנות שנתפרו במיוחד בשבילכם

שף פרטי עד הבית: יהיה טעים, בעזרת השף

לאכול במסעדת שף זו תמיד חוויה, אך לפעמים החוויה האמיתית היא להתפנק במאכלי גורמה בלי לזוז מהספה. בכתבה הבאה תכירו את השפים הפרטיים שיבואו עד אליכם וישאירו אתכם עם טעם של עוד.

השפים הפרטיים המומלצים בישראל

בשנים האחרונות כבש טרנד השפים שמגיעים עד הבית לא מעט חובבי ארוחות גורמה ומסעדות מכוכבות מישלן. אחרי הכול, בעידן שבו תוכניות הבישול תופסות חלק נרחב מזמן המסך והפכו לחלק מהתרבות הישראלית, הסצנה הקולינרית המקומית התאימה את עצמה עם מנות מושקעות, לעיתים בהגשה אישית של השף עצמו, ליצירת חוויה ביתית מרשימה במיוחד.

יש כמו בבית

סטודיו לאירועים קטנים בדרום תל אביב מעוצב ברוח ביתית שמביאה לשיא את השילוב האהוב של וינטג' ותעשייתי. באנו, למדנו, אהבנו

כתבה רון בלייברג1 כתבה רון בלייברג כתבה רון בלייברג2 כתבה רון בלייברג3

חמים וטעים 

הלופט של השף ארז שטרן ממוקם במבנה מסחרי בדרום תל-אביב, אבל כשנפתחת הדלת ונכנסים פנימה, נשאבים אל תוך חלל ביתי מזמין. על אף החלל התעשייתי, אוסף פרטי הריהוט הישנים, האביזרים, פרטי הדקורציה ויצירות האמנות משלימים טוטל לוק חמים, משפחתי ואינטימי. ארז: "אנשים שמתארחים כאן אומרים לי שהם מרגישים בבית. גם ילדים מתחברים לאוירה ושהם נכנסים הם כבר מורידים נעליים".

שאלון לשף

ארז שטרן (41), נשוי. מארח בסטודיו מעוצב ומושקע בבית פנורמה בדרום תל אביב לאירועים וארוחות החל משמונה איש בישיבה ועד 100 מוזמנים בסגנון קוקטייל.

סטודיו שף ארז שטרן
לפעמים כל מה שצריך הוא שילוב בין מקום מפנק שירגיש קצת כמו בבית ומארח אינטליגנטי שיידע בדיוק מה החיך בדיוק מבקש. ארז שטרן, שף פרטי שנודע בזכות ארוחות הגורמה הביתיות שהפיק, פתח סטודיו – לופט בו הוא מציע מגוון רחב של שירותי אירוח וגסטרונומיה ברמה הגבוה ביותר.

צפו בפינתה של חן רוטנברג ממליצה על סטודיו שף-ארז שטרן, בתוכנית האירוח של גלית גיאת.

משרד רון בלייברג - אדריכלות פנים, עיצב עבור השף ארז שטרן סטודיו לאירוח ואירועים

רון בלייברג בוגר תואר ראשון בחוג לעיצוב פנים במסלול האקדמי של המכללה למנהל. נולד וגדל בקיבוץ כפר גלעדי וחי כיום בתל אביב. סגנונו האישי משלב בין עברו הקיבוצי להווה העירוני. את משרדו הקים בשנת 2006. מאז הקמתו, הוא מעניק פתרונות עיצוביים לחללי פנים ובונה שפה גרפית ייחודית ומבדלת לבתי עסק בתחומים שונים. המשרד מוביל קו עיצוב חדשני, עכשווי, המחובר למגמות שונות בעיצוב הבינלאומי. כאשר כל פרוייקט מורכב כפאזל של עולם תוכן לכדי תמונה לגיטימית ברורה, היוצרת חוויה טוטלית נועזת, מפתיעה ומדוייקת.

לופט3 לופט4

רווקה ומאושרת: מסיבת הרווקות המושלמת. לאחר ספירת העומר בואכם חג השבועות שנותן את האות לטירוף עונת החתונות - וגם מסיבות הרווקות. אימרו לנו מי הכלה שלכן, ונגיד לכן איך להפוך את ימי הרווקות האחרונים שלה לחגיגה אמיתית

ארז שטרן הוא השף המתמסר..

אצלו תמצאו מסורת צרפתית, חומרי גלם ים תיכוניים והשראה בינלאומית. זוהי על כן, המסגרת עם מגוון הפתרונות הקולינריים שבהם מבשל השף ארז שטרן את ארוחות הגורמה המופלאות שלו.

המסעדה מתחמקת ממך: טרנד חדש של מסעדות סודיות
הטרנד העולמי החדש: מסעדות שנפתחות לערב אחד או לכמה חודשים, באתרים סודיים עם תפריטים פורצי דרך ועיצוב חדשני, שצריך להיות חבר של חבר כדי לשמוע עליהן. סן פרנסיסקו, ברלין, לונדון וקובה כבר חזק במסתוריות.

כחלק מפרוייקט בתים מבפנים נפתח לקהל הרחב הסטודיו של השף ארז שטרן המשמש אותו לאירוח ארוחות פרטיות באווירה אינטימית.

ארוחות שף פרטיות - הזדמנות לטעום מאמנות חסרת פשרות

באחרונה נפוץ קונספט חדש של חוויה קולינרית ■ שפים רבים פנו לשוק האירוח האישי: בישול בבית הלקוח, בישול לפני האורחים וסיורים קולינרים ■ השף ארז שטרן: יש בשוק הרבה שפים מוכשרים שלא מחזיקים מסעדה מסיבות שונות. הם לא רוצים להתחייב כלפי משקיע או שהם שחוקים מתקופת עבודה ארוכה. הארוחות הפרטיות הן הזדמנות ליצור אמנות עד הסוף

מעל פסגת בית פנורמה

קוביה חשופה בקומת הלופטים של בית פנורמה הפכה בידי האדריכל רון בלייברג לבית נעים וחמים, שבו יכול השף ארז שטרן לארח עד 70 אנשים

 מעל פסגת בית פנורמה

זה לא אוכל ביתי, אבל זה הבית של השף, והוא מזמין אתכם תמורת ככה וככה שקלים, להתארח, לאכול הרבה ולשמוח

בעוד רבים מבלים עכשיו ימים ולילות בסוכה מקושטת בסמוך לביתם, יש כמה מסעדנים שבחרו לא לעזוב את הבית ולעשות אותו חלק בלתי נפרד מן העסק שלהם. חלק עושים את זה בדירה עירונית, ויש שמקרבים את העסק לצימר מפנק. בכל צורה שלא תהיה , הם לא מנסים להפריד בין הבית לעבודה. הם פשוט לא רוצים לעזוב את הבית, אחרי שמצאו להם סוף סוף פינה שקטה

השף הפרטי ארז שטרן מארגן ללקוחותיו ארוחות לאירועים שונים לפי הזמנה - עיצוב ועריכת השולחן הוא חלק חשוב בעבורו. "הסביבה שבה אנו אוכלים, חשובה לא פחות מאשר התפריטים, ואין ספק שהיא צריכה להיות נאה, אסתטית ומעוצבת".

אמיר קמינר בדק את עסקית הצהריים בביתו של השף ארז שטרן ונהנה ממסיבה פרטית כיפית ומאוכל מצויין

עסקית אישית
ארוחות עסקיות במסעדות (בין אם הן מכוכבות מישלן ובין אם הן סתם מסעדות מובילות) הן דבר שבשגרה. אבל מה אם לא רוצים להיראות, לא רצים להישמע, או סתם לא רוצים להיות כמו כולם?

שירות חדש מאפשר לאנשי עסקים להיפגש לארוחות גורמה הכי דיסקרטיות שאפשר - בבית השף

סמל סטטוס נוסף לבעלי הממון: שף אישי שמבשל עבורכם ארוחות גורמה בווילה, ביאכטה או בפיקניק מפנק על חוף הים או במדבר ■ ואם נמאס לכם לצאת למסעדות היוקרה הרגילות, תוכלו גם לבוא לאכול קוויאר ופואה-גרה אצל השף בבית ■ השפים, מצדם, מרוצים: זה רווחי, מגוון את העבודה ומאפשר לחוש היצירתי להשתולל ■ מי הם הבשלנים האישיים? חלקם בררניים מאוד וחלקם כלל לא, אחדים יבואו אליכם, ואחרים יספקו לא רק ארוחה אלא גם את הבית האישי שלהם ■ המחירים אמנם בשמים, אך הקופצים רבים: "זה אינטימי, נעים ובעיקר טעים מאוד", אומר אחד האנשים שעושה שימוש בפורמט, אך מבקש שלא להיחשף ■ טרנד בטוב טעם

ארוחת האלף: סעודה חגיגית רבת-מנות ועתירת יינות, שמכין שף פרטי בביתו, למענכם בלבד. המחיר: רק אלף שקל לסועד. רונית פנסו לא גמרה מהצלחת

כמה אי צדק יש בעולמנו. אם אתה סלב אמיתי, לעולם לא תיאלץ לבוא בדין ודברים עם סלקטור, לא תסבול מצפיפות מיוזעת במקום הומה פשוטי-עם, או תצטרך להתמודד את המשפט המבאס "מצטערים, אין לנו אף שולחן פנוי הערב".

נשנושי מסעדנות
השף ארז שטרן מציע ארוחה בת שש מנות ועוד חמישה קינוחים באלף שקלים

מנת הבית

ארוחות שף בהזמנה אישית הפכו לטרנד של ממש: בחבורה או בשניים, במטבח הביתי או על חוף מבודד - מ-50 שקל לאדם ועד 5,000 שקל לזוג. שי טרייטל בודק מה בתפריט ומנדב כמה המלצות

שף ארז שטרן מארח בביתו שבשיכון בבלי בתל אביב לארוחה גסטרונומית מרובת מנות. היה פיגוז חלומי. כל מה שאדם מבקש כדי להירגע מהחיים הקשים: קצת פינוק ואוכל טעים.

ארז שטרן - שף פרטי

ארז שטרן פותח דלתות ביתו, מארח בחמימות ובשמחה מזוג ועד קבוצה לארוחת גורמה פרי יצירתו, בהן התפריט מותאם לטעמי הסועדים. הוא משלב בכפיפה אחת חוויות שונות: שף מוכשר, ארוחה טעימה ויציאה מהבית. סיסמתו: when eating with friends, time doesn't count anymore.

הסירון העליון - שף פרטי בבית שלכם
אין רעש מסביב, המלצר לא שוכח מנות, ואין בעיה להסתובב באמצע האוכל: יותר ויותר אנשים מגלים את נפלאות השפים הפרטיים, שבאים אליכם הביתה ומבשלים לכם ולאורחיכם מעדני גורמה. כמה עולה ארוחה, האם מקובל להשאיר טיפ, ומה עושים כשהשפית מתחילה לשיר באמצע המרק.

תאוות בשרים

המאייר המוכשר עמוס בידרמן נשלח על ידינו להתארח בסדנא לאוהבי בשר של ארז שטרן וערן אופיר וחזר עם תיאור קריקטוריסטי של הערב: ארז שטרן בתפקיד אפרים קישון מדג'ה גב אל גב עם השף ערן אופיר. במקום דיסקים מונחים לפניהם נתחי בשר אדומים ועסיסיים ובמקום אולם מלא רוקדים יש להם קהל זללנים נהנתן.

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.