הבלוג של ארז שטרן

אחד האתגרים באירגון אירוע (קטן או גדול) – כמי שמארגן אירוח זו ההחלטה על כמות המזון שצריך להכין ולהגיש כדי לספק את תאבונם של כלל המוזמנים. אז בין אם אתם מתכננים לערוך את האירוע באולם אירועים או שמא אתם מתכננים אירוח של קבוצה קטנה עם האנשים הקרובים לליבכם בבית עם תרכובת של אוכל מוכן ומגשי אירוח...

יונייטד מכוונת לאיכות על פני כמות ונושאת פניה אל המתחרה דלתא. מנכ"ל יונייטד, סקוט קירבי, מדבר על ההשקעות שהוא מוביל במוצר ושיפורי האיכות בחברת התעופה. אבל זה עדיין יהיה אתגר גדול לנצח את דלתא איירליינס, המובילה הוותיקה בתחום האיכות וברווחים מבין חברות התעופה האמריקניות.

photo credit: DCT Abu Dhabi

המזרח התיכון ספוג במורשת עשירה ובדקויות תרבותיות, ועיצוב הדור הבא של מתקני התיירות באזור דורש גישה ייחודית לניואנסים.

credit: El Al Business

האם איי פעם חשבתם מדוע מחלקות הפרימיום של חברות התעופה ממוקמים בחזית המטוס? לנו יש כמה מחשבות על הסיבות להימצאותם שם

ענקית עיצוב האירוח Wimberly Interiors מציעה את הגישה שלה לטרנדים של עיצוב פנים למלונות ובתי עסק בתחום המזון לשנת 2022. כאן תמצאו את מיטב התחזיות של אנשי העיצוב המקורבים לתחום הלייף-סטייל, התיירות ועיסקי המזון מרחבי העולם. החל מסעודה פרטית עם שף ועד גיוון של פלטת צבעים חדשה.

credit: Harel Rintzler

ממדבר סהרה עבור בהרי האטלס ועד האוקיאנוס הפסיפי: השף - ארז שטרן מציג טעמים וניחוחות חובקי עולםמנות כמו אוסובוקו בקר שמוגש עם פולנטה רכה של תירס טרי, עופיונים בתיבול ראס-אל-חנות צרוב על מחבת ברזל, כנאפה מלוח מודרני ועוד שפע של תפריטים ומנות מגוונות המתחלפים באופן תדיר, תמצאו גם המלצות על

כששירתתי בצבא (ממש לא קרנבל - כמו בשירם של להקת הנח"ל) בתחילת שנות התשעים, היה לנו שקם ביחידה. בדלפק הצנוע של השקם היה ניתן לרכוש אוכל ושתייה וטואלטיקה לטובת החיילים ששירתו ביחידה. לא היה הרבה מבחר, לא היו הרבה אלטרנטיבות, השקמיסט היה המלך, וקנינו בערך כל מה שיכולנו ושהוצע לנו. בקיצור...

photo credit: https://www.enerchi.co.il

כיצד משפיעים סטרס וחרדה על עור הפנים שלנו? הלחץ שכולנו חווים בזמנים מודרנים כשלנו. בין אם זה במסגרת מגפת הקורנה. העומס בעבודה והשילוב של גידול ילדים. אלה ימים המשפיעים גם על הנראות, וגם על התחושה של העור, השיער והציפורניים. אז מה עושים? הנה כמה המלצות לצורך מיזעור הנזקים.

credit: G. Eric and Edith Matson Photograph Collection

אף על פי שכיום חדרי אוכל במקומות ציבוריים או בחברות עם מספר עובדים גדול כבר אינם ניראים כמו חדרי האוכל של הקיבוצים בתחילת שנות העשרים והשלושים של המאה העשרים, עדיין נשמר משהו מן המשותף. ראשית, מדובר במקומות עם מספר מקומות ישיבה גדול. שנית, הטעם והסיבה להקמתם של חדרי האוכל במקומות עבודה זהה -...

credit: drweil.com

לרדת במשקל זה קשה, אבל להישאר במשקל שאליו ייעדנו להגיע אחרי דיאטה – קשה שבעתיים. למעשה, רק 5% מאלה שמנסים לרדת במשקל – מצליחים גם לשמור על משקל יציב. קבלו חמישה טיפים, המבוססים על מחקרים וסטטיסטיקה של דיאטות, שיעזרו לכם לשמור על הגיזרה.

credit: sharemylesson.com

מחקרים רבים מן השנים האחרונות מראים ומוכיחים כי שילוב של מאכלים ומזונות ממקורות שונים יכולים להגביר את התרומה הבריאותית לגוף מלבד התזונה שהיא הבסיס לחוסן הגופני שלנו. משמעות הדבר שערכם הבריאותי בשילוב של המזונות (הספציפיים – שתכף נדבר עליהם) גדול יותר מאשר אם היינו אוכלים כל אחד מהם בנפרד.

מכשיר הפאקו ג'ט היא מכונה שווצרית להכנת גלידה וסורבה איכותיים, כמו גם מרקים, פירה, מחיות, מיני פאטה, מילק-שייק, בצקים ועוד. מתאים לכל השפים,אך בייחוד לשף פטיסייה (קונדיטורים) במסעדות וגני אירועים, אך גם לחובבנים (פודיז) שרוצים להתמקצע.

credit: www.kcwellnessclub.com

העיתונות והמדיה האלקטרונית חוגגות תוך גילוי מה שאנחנו תמיד ידענו על שינה. זה התחיל בשנת 2016 עם יצאתו לאור של רב המכר "מהפכת השינה", ספרה של אריאנה הפינגטון

credit: www.townandcountrymag.com

בין אם יש לכם דעה מגובשת על יין מסויים שאתם אוהבים ובין אם קניתם בקבוק יין מחנות היין המקומית בסביבת מגוריכם, אתם בטוח מודעים לחשיבות הגשת היין בטמפרטורת הנכונה ועד כמה היא יכולה לשפר את חווית השתייה, לתרום לטעמי האוכל המושלם שבישלתם ואולי אפילו להרים את האווירה בזמן הסעודה.

credit: www.webstaurantstore.com

יין, חוץ מהיותו אחד משמחות החיים הוא מרכיב מרכזי (גם ולמרות היותו נמזג לצד האוכל) בזמן סעודה. על אחת כמה וכמה בארוחת של תפריטי טעימות בין אם בקרב חברים או עם בני משפחה קרובים ואפילו עוד יותר כאשר אתם מתכננים יציאה למסעדה. אז קבלו מאיתנו כמה כללי אצבע של עשה ואל תעשה בהבאת יין למסעדה.

credit: www.guydemarle.com

אין ספק שרבים מהשפים של הדור החדש בין אם הם מנהלים מסעדות או מטבחים מוסדיים (של בתי מלון וגני אירועים) מנסים להיות תמיד מתוחכמים בעזרת הבישול המודרני, כאשר מטרתם היא לצור מנות בעלות מנעד טעמים ייחודי ומבודל. בין שאר הסיבות לכך, תמצאו את הרצון לספק את הצורך בחידושים ללקוחות, 

credit: www.thestaffdirectory.com

זוכרים את המסעדה ההיא שישבתם בה פעם ולא רציתם שהערב יגמר? היום, ובמיוחד בעת הסגרים של תקופת הקורונה, ובעתות משבר ומלחמה, אתם לא חייבים לצאת מהבית כדי ליהנות מאווירה ייחודית, מריחות משגעים ומטעמים שמתפוצצים בפה. המסעדה יכולה בקלות להיות - אצלכם בבית – והשף יכול לבוא עד אליכם.

credit: durhamlane.com

כשף וכמי שלמד (בין השאר) את יסודות הכלכלה בבית הספר ע"ש פול בוקוז בליון, אהבתי את החוק בכלכלה שנקרא "חוק פארטו". זהו חוק בכלכלה שידוע גם בכינויו חוק ה- 20 / 80. יש לו הרבה השלכות והגדרות, כאשר שתיים מהן - אני אוהב במיוחד.

צלם: הראל רינצלר

בטח קרה לכם שאתם צריכים בעל מקצוע שיגיע אליכם הביתה? אתם בטח מעבירים אותו איזה שהוא איפיון ראשוני או סלקציה מקדימה לפני שהחלטם להזמין דווקא אותו. זה יכול להיות חשמלאי (עדיף מוסמך עם תעודות), זגג או אפילו נגר או רפד. לגבי קיום אירוע ביתי עם שף פרטי, השף – ארז שטרן, ממליץ לכם לבדוק ולוודא בנוגע...

בשנים האחרונות הולך ומתפתח בארץ טרנד של אירועי בוטיק. אירועים כאלו הם למעשה אירועים שתפורים במיוחד עבור הדרישות הספציפיות של כל אירוע ואירוע, ודורשים תשומת לב מיוחדת ומקום שיודע לתת את המענה ולספק את כל הצרכים של מפיקי אירועים ולקוחותיהם.

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.