הבלוג של ארז שטרן

איך הזמן עובר כשנהנים? עם כל כל הרבה אורחים ולקוחות לאורך שמונה שנותינו אצלנו או אצלכם? - ואתם מוזמנים לדגום מיכולותינו. כאן תמצאו תפריט שרקחנו מראשונו אך לא מחייב אתכם בשום צורה. כי את התפריטים שלנו אנו בונים תמיד על פי צורך ושיחה מקדימה. רוצים לדעת איך זה עובד? הקליקו על הלינק או...
בני ישראל במצריים היו עבדים - היום אנו בני חורין כי פיתחנו מדינה עצמאית, אך ריח האביב מרחף מכל עבר וכבכל חג - גם השנה, רקחנו בעבורכם בסטודיו שף-ארז שטרן תפריט לאירוח הפסח, עם תפריט שחלקו תפריט מסורתי המשלב קריצות עכשוויות. ומכיוון שמלבד הקריאה בהגדה, החג מאופיין בשירים רבים קבלו את סיפור ארבעת...

credit: Gustavo Gonzalez

מכירים את זה שאתם נוהגים ברכב ומגיעים למגרש חניה גדול? כזה עם שפע של חניות רחבות ונוחות וסימונים על הרצפה היכן שהמכוניות צריכות לעמוד? אז ככה...אופציה ראשונה הוא שמגרש החניה אליו נכנסתם ריק כמעט לגמרי, כזה עם שתיים – שלוש מכוניות חונות בצורה דלילה ואימפרוביזורית.

החיים היפים אסטטיקה וטוב טעם הרחבת קשת ארומתית ודגוסטטיבית יצירתיות ויוזמה  אלו הם רק חלק מהעקרונות שמובילים אותנו ואליהם אנו שואפים בסטודיו שף-ארז שטרן. לשף ארז שטרן ולצוותו תחשב זכות, כבוד ואתגר לענג ולפנק את לקוחותינו כל פעם מחדש. בדיוק כמו שאנחנו מתגאים באמנת השירות שלנו.

לפני זמן מה התקשר אלי לקוח והתעניין לגבי אירוע. לאחר מספר שאלות ובדיקה של צרכיו התחלתי את מצגת המכירה שלי כפי שאני עושה מול כל לקוח. אך בשלב מסויים הוא מפסיק אותי ואומר לי: "אתה לא יודע למכור!" כששאלתי את הלקוח למה הוא אומר לי זאת? הוא ענה: "היית צריך לגעת במקומות שכואבים לי, היית צריך לתסכל...

כרדיט: ענת ספרן

לאמריקאים רבים, חג ההודיה (Thanksgiving) הינו חג המייצג את כור ההיתוך של האומה ונחגג תמיד ביום חמישי האחרון של חודש נובמבר. מקורו של החג בתחילת ההתיישבות האנגלית ובעיות ההתאקלמות של המתיישבים במושבות החדשות, עד אשר קיבלו עזרה מהמקומיים (אינדיאנים) בהדרכה ובעובדי אדמה שיודעים את מטלות הזריעה...

איך אנחנו, בסטודיו שף – ארז שטרן יודעים שאירוע שאנו עורכים, הופך להצלחה?

ארוחות עסקיות בישראל הן לעיתים מלכודת פוטנציאלית ללקוח שבא בשערי מסעדות שונות. מנות ראשונות מצומקות לכדי ממדים מיניאטוריים, תפריטים מפתים שמתחילים בעלות של 35-40 ₪ אך מתבררים כמצע להתרחבות כלכלית בהתכוננות לשידרוגים, תוספת וקינוחים שעולים לפעמים כמו כל העסקית (ומגיעים בגודל שצוחק על הלקוח...

אירוח עם גבינות חברים הפתיעו אתכם ביום קיץ חם? או שמא הזמנתם את ההורים לערב חורף קר וסגרירי? או סתם כי הגיע חג שבועות? אנחנו בסטודיו שף-ארז שטרן אוהבים להמליץ על פלטת גבינות כדרך לאירוח מפנק ומיוחד. רישמו לעצמכם כמה טיפים של עשה ואל תעשה לשולחן גבינות שיהפוך למסמר האירוע.

כמו בתכנית הטלוויזיה משימה בלתי אפשרית (Mission impossible כאן בביצוע אקפלה של הסווינגר סינגרס), התבקשתי לשמור על סודיות מירבית ולגלות מהו המקום השווה ביותר לחגוג בו אירוע מיוחד וחגיגי בתל אביב, רצוי לקבוצה של לפחות 8 משתתפים. במקביל, התבקשתי למסור דיווח על מה עושה מקום אירוח למועמד מוביל,...

חשוב לנו איך אנחנו נראים בעיניהם של התיירים המבקרים אצלנו...נכון?  אז כמדינה המגדירה את ערכיה כשייכים לתרבות המערב, התייר הסיני הוא חידה בעבורינו הישראלים. כדי להמנע ממצבים של אי נעימות וניצול – חלילה, מול התייר הסיני כדאי שנדע להעריך כל תייר באשר הוא ("הסבר פניך לתייר" הייתה פעם הסיסמא של...

credit: safety4sea

ישיבות הנהלה הן עמוד השדרה של תקשורת ארגונית ויעילות ניהולית. המצב בו שלושה עד חמישה עשר אנשים יושבים פנים-אל-פנים כדי לדון במטרה אחת או במספר מטרות חשובות, הוא הבסיס לפעילות הניהולית. עם זאת, יש שתי נקודות-מבט מנוגדות ביחס לישיבות: מחד הן שיטה חיונית לתקשורת קבוצתית ובכך מייצגות שיטה לניהול טוב...

כמו בסיפור בדמי ימיה של ש"י עגנון, בו גיבורת הסיפור מתחתנת עם אהוב ליבה של אימה המנוחה, על שום שהיא רוצה ליישר את ההדורים עם האהוב הזנוח ולהביא צדק שלא נעשה ולהחזיר אהבה ליושנה. כך אבי (שהיה גסטרונום, ידען ואוהב מושבע של אוכל) שלח ודחף אותי ללימודי מקצוע המטבח בבית הספר Institut Paul Bocuse בצרפת

Jim's marketing blog

לשפים בכלל ולכאלה שמחשיבים את עצמם כיצירתיים-יש רף גבוהה! והאמת היא, שלי אישית, הוא מתרומם בכל יום מחדש. לא פעם קשה לי לחדש ובכל זאת אני מנסה לעמוד באתגר, לרוב ללא קשר לדרישות הלקוח המזמין.

עריכת שולחן לרגל ארוחה עם מספר מסובין רב הוא טקס עם כללים שיש לכבד. לא רק בגלל הרגולריות והשיוויוניות שבדבר, אלא גם בגלל האסטטיקה שבדבר! חלק מן האלמנטים שבסידור שולחן, אכן מתאימים לטקסים רשמיים בין אם בארוחות ממלכתיות או בבתי אצולה (כמו גם בבתי מלוכה), אבל רובם הם די פשוטים ואמורים להיות נגישים...

credit: vectorstock

כבר לא מדובר בסמל סטטוס. הישראלי אוהב לצאת ולאכול בחוץ. ישראלים רבים הופכים מסעדה ספציפית למסעדה הבית קבועה שלהם. כל אחד והמקום שלו, כל אחד והגחמות שלו. אם פעם הלקוח היה צריך להתאים עצמו למסעדה, היום צוות העובדים והבעלים מתגייס לטובת הלקוחות. בענף המסעדנות הישראלי החדש יש תודעת שירות שלא נתקלים...

יש טענה ששמונים אחוז מהעסקות המוצלחות בעולם נחתמות על מפיות במסעדות כחלק מאירוע עיסקי או ארוחה עיסקית. הנה לכם שני סרטונים אודות ארוחה עיסקית ואיך מנהלים אחת כזו באפקטיביות.  

credit: foodservice equipment journal

קשה לשנות הרגלים ישנים, אבל אפשר לפחות להחליף את המיקום שלהם: בחודשים שבהם התקשורת מלאה באיזכורים על המצב הכלכלי הקשה ועל מיתון, מעדיפים רבים מהלקוחות הקבועים של מסעדות היוקרה להישאר בבית. אבל הם לא מפסידים דבר: ארוחות הטעימות, בישולי השף, צוות מלצרים, תפריטי היין - כל אלה מגיעים לבתיהם,...

לכל אחד מאיתנו זיכרונות כאלה ואחרים מהחג הלבן. המצווה הראשית בחג השבועות היא כיבוד, נתינה והבאת ביכורים. המנהג והכוונה להתגאות בתבואת ארצנו שהבשילו, גדלו, צמחו ותורבתו בארץ ישראל, כמו בשיר החג הידוע: סלינו על כתפנו/ראשנו עטורים....מקצות הארץ באנו/הבאנו ביכורים. ומכיוון שחג השבועות הוא גם בציר...

כרדיט: מגזין הגיל השלישי

בסטודיו שף-ארז שטרן אוהבים את הנשים והגברים שהגיעו לגיל השלישי. אתם בטח שואלים מדוע אנחנו אוהבים את הקהל הזה? והתשובה שלנו דיי פשוטה: כיוון שזה קהל יציב כלכלית, כיוון שהילדים שלהם כבר גדולים ויצאו מהבית. לחלק מהילדים כבר יש נכדים (ואולי גם הם כבר יצאו מבית הוריהם) ויש להם מספיק זמן פנוי להנות מכל...

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.