צלם: שלומי ברנטל
-
-
קטגוריה: עולם של חומרי גלם
30 בינואר הוא יום הקרואסון הבינלאומי. אנחנו כמובן ממליצים לכם לחגוג אותו בכל דרך שתרצו (בבית, בעבודה או בבית קפה) עם קרואסון (כמובן...) חמים וטעים ובעזרה נדיבה של חמאה. למרות שקרואסונים נחשבים כחלק מהמטבח והמומחיות הצרפתית, מקורם האמיתי הוא באוסטריה.
קראו עוד »
-
-
קטגוריה: שירות, יעוץ ומה שביניהם
קיבלתי איזה סיפור מלא השראה מחבר, יניב זייד – שמו, אך ידוע יותר בכינויו ד"ר שכנוע. והסיפור קשור לגל הראשון של הקורונה ברבעון הראשון של שנת 2020, כאשר דוכן פלאפל בגבעתיים שקיים כבר 42 שנה
קראו עוד »
-
-
קטגוריה: שירות, יעוץ ומה שביניהם
ישראלים רבים שיודעים ליהנות מאוכל משובח, יודעים היום להעריך את היתרונות הגלומים בארוחות עם שף שמגיע עד אליהם הביתה, ומציע מגוון רחב של תפריטים המותאמים במיוחד לחיך ולטעמם המדוייק של המוזמנים, ובמיוחד כאשר האורחים והמוזמנים ישראלים עם טעם פרטיקולרי.
קראו עוד »
credit: dryang.co.il
-
-
קטגוריה: תזונה ובריאות הגוף
תקופות משבר ובמיוחד בימי הקורונה חייבה אותנו לחשיבה מחודשת על התפריט היומי שלנו ואיך אנחנו יכולים לשפר את עצמנו בגיוון התזונה הנכונה
קראו עוד »
-
-
קטגוריה: תזונה ובריאות הגוף
קרמים, בשמים וטיפולי יופי הן כבר לא מילים גסות עבור בני המין החזק. אז איך נשמור על העור במהלך היומיום? ואיך נסייע לו להתאושש במזג האויר הישראלי? הנה כמה טיפים שיסייעו לגברים שבינינו לשמור על מראה מטופח ועור בריא – גם לאחר יום עבודה טיפוסי אך מייגע בארץ שטופת השמש שלנו.
קראו עוד »
-
-
קטגוריה: מטבח וקולינריה
בעבר הרחוק, כאשר מלכים ובני האצולה ניהלו מדינות וממלכות, אורח חייהם חייב אותם להתנהל עם מנהלי משק בית, עם שרתים ומשרתים, מנקים, צבעים ונגרים. עם מלצרים, סומליירים ושפים פרטיים, שבישלו עבורם ארוחות ועבדו מדי יום. מבחינתם זה היה צורך הכרחי לניהול זמן שתענוג בצידו, אך גם דרך להצהיר על מעמדם ועל...
קראו עוד »
credit: procaffe.com
-
-
קטגוריה: מטבח וקולינריה
כידוע, קפה הוא עולם ומלואו המקיף טעמים, ניחוחות ומשמעויות תרבותיות, ואינספור מאמרים מלומדים ומחקרים נעשו עליו ועל השפעתו. בעולם תעסוקתי משתנה, אם בעבר המעסיקים לא אולצו או לא חוייבו לעשות מאמץ מיוחד כדי לשמר את עובדיהם (בין אם כיוון שהראשונים יצרו מערכת תלות של נאמנות לפירמה, ובין כיוון...
קראו עוד »
photographer: Lior Rotstein
-
-
קטגוריה: אירועים והפקות
גם אתם חלמתם תמיד להגיע אל הבית בחזרה מיום העבודה שלכם, להתרווח בספה ולהמתין לשף שיסיים להכין עבורכם את האוכל? לא צריך עוד לחלום! תוכלו גם אתם ליהנות מארוחה משובחת של שף פרטי בכל אירוע ובכל מקום! כי האורחים היחידים במסעדה... זה אתם!
קראו עוד »
credit: freepik.com
-
-
קטגוריה: תזונה ובריאות הגוף
כשיש לאדם מסביבנו הפרעות קשב וריכוז חשוב לדעת כי המזון אותו אנו מעכלים לגופנו הוא מרכיב מרכזי (למרות שלא יחידי) לתופעת כמו אלו. לכן חשוב לדעת מה לאכול. תזונה נבונה ונכונה מסייעת להקלה משמעותית בתופעה של הפרעת קשב וריכוז. מזון נכון בסגנון של מה כן ומה לא לאכול יכול לסייע לילד כמו גם למבוגר באיזון...
קראו עוד »
credit: Getty Images
-
-
קטגוריה: שירות, יעוץ ומה שביניהם
גבר אוהב אישה... ופראנסיס לאי אחד (באחת המנגינות המוכרות בעולם)....אם הגעתם לאתר שלנו זה כבר סימן טוב... זה מראה שאתם יודעים מה אתם רוצים!! ואתם ממש מבינים ששף פרטי הוא הפיתרון לצורך שלכם. נותר רק לברר שמחירו של שף פרטי לאירוע מתאים לכם ולאירוע שאתם מתכננים.
קראו עוד »
credit: morningarage, Thinkstock
-
-
קטגוריה: עולם של חומרי גלם
לאילו מצבים הלימון יכול לסייע ומה מקור טעמו החמוץ? להלן 18 עובדות שמבהירות למה הוא מוסיף המון ושלאחריהן - בוודאות, לא תוכלו לדמיין את החיים בלעדיו. קשה לומר לא ללימון, בפרט כשמדובר בפרי הדר שמתהדר באין ספור סגולות ושימושים גם מעבר לתפקידיו הרבים במטבח. הלימון הוא אחד הפירות הנפוצים...
קראו עוד »
credit: boutiqueeventplanning.com
-
-
קטגוריה: אירועים והפקות
יש לכם בן או בת. יש להם זוגיות? זוג יונים? 10 שנות נישואים ושרים את שירת הברבור (של שלישיית הגשש החיוור) בדרך לחתונה (תגידו מי זה לא בא של שרית חדד)? בר או בת מצווה? שבת חתן בפתח? או סתם לכל אירוע גדול?
קראו עוד »
credit: Domaine de Verchant
-
-
קטגוריה: שירות, יעוץ ומה שביניהם
אחרי תקופת הסגר וקורונה, כבר הבנתם שאתם חייבים לרענן את חיי הרומנטיקה שלכם באיזה ארוחת שף רומנטית. האמת, עוד מעט גם מתרחש עלינו תקופת הקיץ ובמיוחד ט"ו באב – הלא הוא חג האוהבים. אז חשבתם על מסעדה? אם אתם שואלים אותנו, ברור שעדיף להזמין שף הביתה!!! לארוחה זוגית ומיוחדת... קבלו כמה רעיונות (לא...
קראו עוד »
credit: miningmx.com
-
-
קטגוריה: שירות, יעוץ ומה שביניהם
אז איך חוזרים לשגרה אחרי חופשה ארוכה? או בעברית צה"לית: איך מחזל"שים? בין אם מדובר באירוע של סגירה מאולצת של העסק בעקבות נגיף הקורונה? בין אם זו תקופת מלחמה? בין אם זה חגי תשרי, עונת המלפפונים (חופשת הקיץ) או חופשת הפסח וגרורותיה? איך חוזרים ומחזירים את כולם לשגרת העשייה? או איך גורמים לכל החלקים...
קראו עוד »
credit: eturbonews.com
-
-
קטגוריה: המלצות והרפתקאות בחו"ל
מחקר מקיף של בוקינג.קום הציג את הטרנדים שהיו אמורים להיתפס במשך הזמן כמקום מרכזי בעולם התיירות אם הקורנה לא הייתה תופסת את ענף התיירות עם המכנסיים למטה.
קראו עוד »
credit: femmeactuelle.fr Frédéric Anton
-
-
קטגוריה: עולם של חומרי גלם
שוקולד, הידוע בכינויו “מזון האלים”, הוא ממתק העשוי מזרעים מותססים, קלויים וטחונים של עץ הקקאו הטרופי. השוקולד נכנס לחיינו עוד בתקופת בני המאיה והאצטקים, שהשתמשו בו כמשקה מעורר ואף כתרופה למחלות שונות. מאז ועד היום חדר השוקולד לכל אספקט בחיינו, ויוחסו לו יתרונות וחסרונות רבים כל כך. מה מיתוס ומה...
קראו עוד »
כרדיט: משתלת דרך הגנים
-
-
קטגוריה: שירות, יעוץ ומה שביניהם
בזמן המחאה החברתית של יוקר המחייה בשנת 2011, כבר מלאו שנתיים לסטודיו שלי בבית פנורמה בדרום תל אביב. שמעתי משפע של אנשים, קולגות למקצוע ולקוחות משפטים כמו: "עכשיו לא הזמן למכור יקר" "כולם עכשיו מורידים מחירים – אין ברירה", "אני חושש מהעלאת מחירים" "במידה ואמשיך למכור במחיר גבוה - אף אחד לא יקנה...
קראו עוד »
credit: Lucy Cuneo to VOGUE
-
-
קטגוריה: אירועים והפקות
רגע לפני החגים, קבלו את ששת הטיפים שלנו שיהפכו כל אירוח לכזה מושלם. מה מכינים לראשונות? ולמה צריך נשנושים בתחילה של כל מפגש אנושי? איך תתאימו את התפריט לאופי המפגש בצורה הטובה ביותר לאורחים שלכם? סידרנו לכם כמה טיפים שיסדרו לכם ערב מהנה במיוחד.
קראו עוד »
-
-
קטגוריה: מטבח וקולינריה
אחד המאפיינים הבולטים של דגים באופן כללי הוא העובדה שבשרם עדין יחסית. על כן, חשוב מאוד לדעת לא רק איך לבחור אותם, אלא יש גם להקפיד על עקרונות אחדים בעת הכנתם. בישול יתר עלול לייבש כליל את הדג, להביא לייבושו ולהתפוררותו ובכך לגרום לו לאבד את טעמיו המקוריים. על כן, עיקרון הבסיס שנכון לכל שיטות...
קראו עוד »
credit: Pixar and Disney studios
-
-
קטגוריה: מטבח וקולינריה
כשף מוכר וכיועץ עיסקי למסעדות התקשר אליי לא מזמן חבר. החבר הינו בעלים של מסעדה, וביקש להתיעץ איתי – כיצד לנהוג עם מבקר מסעדות שהודיע לו כי הוא מגיע לאכול במסעדתו. הסברתי שלדעתי: עיתונאי שהינו מבקר-מסעדות ומודיע למושא סיקורו שהוא מגיע לאכול במסעדה, שווה בערכו לכל לקוח רגיל אחר.
קראו עוד »